نقش مکانیزم های توانمند سازی منابع انسانی در استقرار فرآیند های مدیریت دانش (مطالعه موردی: دبیران دبیرستانهای دخترانه شهرستان ملایر)

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین همایش ملی پیشرفت ها و چالش ها در علوم، مهندسی و فناوری
  • کد COI اختصاصی: SETCONF01_120
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 380
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم مظفری

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ملایر، - گروه مدیریت دولتی، ملایر ،ایران

سید حیدر حسینی

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ملایر، - گروه مدیریت دولتی، ملایر ،ایران

چکیده

در این تحقیق با استفاده از مدلهای تحقیق که توانمند سازی منابع انسانی و فرآیند های مدیریت دانش ارائه شده است در 3 فرضیه، اثر این متغیرها که شامل احساس شایستگی، احساس معنی داری و احساس اعتماد می باشند بر فرآیند های مدیریت دانش را مورد بررسی قرار داده ایم. در ادامه از روش توصیفی - پیمایشی جهت انجام تحقیق و آزمون فرضیه ها استفاده شده است. که در جامعه آماری تحقیق شامل کلیه دبیران دبیرستان های دخترانه شهرستان ملایر، نمونه گیری به روش تصادفی ساده صورت گرفته و با استفاده از جدول مورگان تعداد نمونه 169 نفر در نظر گرفته شده است. مهمترین روش گردآوری اطلاعات در این پژوهش، روش میدانی با ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه بوده است که با استفاده از مدل و ابعاد آن توسط محقق طراحی شده و با نظرات استادان محترم اصلاح و جهت استفاده مورد تایید قرار گرفته است. برای اثبات پایایی پرسشنامه های تحقیق از ضریب آلفای کرونباخ استفاده شده است که پایایی کل سوالات 0/895 محاسبه شده است و با توجه به اینکه مقادیر آنها بزرگتر از 0/7 می باشند، نتایج حاکی از پایایی بالای آزمون بوده است. جهت تجزیه و تحلیل اطلاعات نیز از آمار توصیفی و آمار استنباطی و برای بررسی نرمال بودن متغیر ها از آزمون کولموگروف- اسمیرنوف و برای بررسی فرضیه ها از ضریب همبستگی، برای داده های نرمال از ضریب همبستگی پیرسون و برای داده های غیر نرمال از ضریب همبستگی اسپیرمن استفاده شده است.

کلیدواژه ها

توانمندسازی، احساس شایستگی، احساس معنی داری، احساس اعتماد، مدیریت دانش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.