بررسی منحنی های شکنندگی و خسارت لرزه ای برای ساختمان های فولادی با ارتفاع متوسط با لحاظ کردن اثر اندرکنش خاک و سازه

  • سال انتشار: 1387
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی مقاوم سازی
  • کد COI اختصاصی: INRC03_265
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 5291
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آیدین ابراهیمی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، دانشگاه تربیت معلم آذربایجان

محمدرضا امامی آزادی

استادیار گروه مهندسی عمران، دانشگاه تربیت معلم آذربایجان

حامد فرشباف آقاجانی

کارشناس ارشد ژئوتکنیک، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

چکیده

مهندسی زلزله بر پایه کارایی (PBEE) به عنوان نسل دیگری از چارچوب های طراحی و ارزیابی ساختمان های جددی و موجود پدیدار شده است. روش های تحلیلی بسیاری جهت PBEE توسعه داده شده است. مؤسسه ATC یکی از مراکز فعال در این زمینه می باشد. در این مقاله سعی شده تا با استفاده از روش های ارائه شده این مؤسسه به خصوص کارهای انجام گرفته توسط دکتر نعیم به ترسیم منحنی های شکنندگی لرزه ای و ارزیابی خسارت ساختمان های فولادی با ارتفاع متوسط بپردازیم. در این مقاله ابتدا بر گام های تحلیلی جهت ترسیم منحنی های شکنندگی و ارزیابی آسیب پذیری تمرکز شده است. در این مقاله تحلیل های خطر احتمالاتی برای سایت ساختمان، مدل محاسباتی سیستم سازه - فوندانسیون - خاک، تحلیل تقاضای لرزه ای احتمالاتی، تحلیل ظرفیت احتمالاتی (شکنندگی) و ارزیابی خسارت برای سازه را مجتمع شده است.

کلیدواژه ها

منحنی شکنندگی، منحنی خسارت، اندرکنش خاک و سازه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.