پیاده سازی علم مدیریت بحران در شرکت آبفا مشهد و شناسایی سازمان های توانمند و امکانات بین سازمانی برای مدیریت و مقابله با بحران

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی مدیریت جامع بحران
  • کد COI اختصاصی: INDM08_089
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 535
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اندیشه اقبالی

شرکت آبفا مشهد

محمد مهدی زاده

شرکت راهبردگستربکتاش

ثمانه توکلی

شرکت آبفامشهد

چکیده

آنچه مسلم است آینده همواره بر وفق مراد نخواهد بود و بعضا بر اساس بحران ها رقم میخورد. از آنجا که مدیریت بحران جزء وظایف همیشگی و روزمره سازمان ها نیست، اغلب مدیران از آمادگی لازم در رابطه با بحران برخوردار نیستند و معمولا بیشتر سازمان ها از آن غافل بوده و در شرایط بحران تازه به فکر مدیریت بر آن می افتند که دیگر دیر شده است، این پژوهش درصدد است که تمامی کارکنان و مدیران شرکت آبفا مشهد نسبت به مقوله بحران و مدیریت بر آن آشنایی داشته و بتوانند اولا با پیش بینی های لازم از بروز آن پیشگیری نموده و در ثانی در شرایط بحران آمادگی لازم برای مقابله با آن را داشته باشند و از سوی دیگر فعالیت های همه سازمان ها و ادارات درون و برون سازمانی را در مراحل پنجگانه مدیریت بحران هماهنگ نمایند. بر این اساس هدف اصلی این پژوهش تولید دستورالعمل اجرایی جهت مدیریت بحران و شناسایی سازمان های توانمند در مدیریت بحران و امکانات بین آنها در مقابله با شرایط بحران است. این پژوهش به لحاظ هدف کاربردی و به لحاظ روش اجرا توصیفی و تحلیلی محسوب می گردد که گردآوری اطلاعات همچون پرسشنامه استفاده گردیده است که از تجمیع آن ها برای شناسایی وضعیت، مسائل و راهکارها بهره گرفته است. این تحقیق مشتمل بر بیست سوال می باشد که در جریان تحقیق به سوالات بیست گانه پاسخ داده شده است، آنچه مسلم است نتایج این پروژه مطالعاتی علاوه بر ارتقاء توانمندی های شرکت آبفا مشهد در قبال پیشگیری بحران و مقابله با آن، به کاهش هزینه های مالی و اقتصادی این شرکت خواهد انجامید.

کلیدواژه ها

شرکت آبفا مشهد، مدیریت بحران، پیش بینی ، پیشگیری، مقابله، بازسازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.