شناسایی واولویت بندی عوامل تعیین کننده در اجرای موفقیت آمیز مهندسی مجدد فرآیندها در برنامه ریزی استراتژیک سازمان (موردمطالعه: سازمان تامین اجتماعی استان گیلان)

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: NCEMA02_091
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 533
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا معطوفی

گروه مدیریت،واحد گرگان،دانشگاه آزاد اسلامی،گرگان،ایران

امیر موقتی مقدم

گروه مدیریت،واحد گرگان،دانشگاه آزاد اسلامی،گرگان،ایران

چکیده

نیاز به تغییرات بنیادی، یک نیاز ضروری برای بسیاری از سازمان هایی است که دچار روزمرگی شده و سال های متعدد بدون پیشرفت چشم گیری در عرصه رقابت در حال فعالیت می باشند. در این بین، مهندسی مجدد نگاه و رویکردی نوین در مدیریت است که از دهه 90 میلادی تاکنون متحول کننده سازمان های مختلفی در کشورهای صنعتی بوده است. از این رو، در تحقیق حاضر به شناسایی و رتبه بندی عوامل مؤثر در اجرای موفقیت آمیز مهندسی مجدد فرایندها در سازمان تأمین اجتماعی استان گیلان پرداخته شد. تحقیق حاضر یک تحقیق کاربردی از نوع توصیفی می باشد. با مطالعه و بررسی ادبیات پیشین عوامل مؤثر در اجرای موفقیت آمیز مهندسی مجدد فرآیندهای کسب و کار در قالب چهارعامل شامل: آمادگی برای تغییرف توجه به مشاوران و اطلاعات، بهره وری استراتژیک، و زیرساخت IT و 39 شاخص تقسیم بندی شدند. در تحقیق حاضر به منظور جمع آوری داده ها از پرسشنامه مقایسات زوجی استفاده گردید. بطوریکه 12 نفر از مدیران و خبرگان سازمان تأمین اجتماعی استان گیلان به سوالات طراحی شده پاسخ دادند. نتایج تحلیل داده ها به روش تحلیل سلسله مراتبی نشان دادند که عامل آمادگی برای تغییر با ضریب 0.296 دارای بیشترین ضریب اهمیت و پس از آن عوامل بهره وری استراتژیک، توجه به مشاوران و اطلاعات و زیرساخت IT به ترتیب دارای ضرایب اهمیت بعدی می باشند.

کلیدواژه ها

مهندسی مجدد فرآیندهای کسب و کار، عوامل موفقیت، سازمان تامین اجتماعی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.