ساخت چراغ دریایی قابل برنامه ریزی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس سالانه تحقیقات کاربردی در مهندسی برق، کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: ECCONF01_068
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 591
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شاپور ریشهری تنگستانی

کارشناس ارشد مهندسی برق و الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهریز

محمدجعفر تقی زاده مروست

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهریز

چکیده

چراغ دریایی دستگاهی برای هدایت شناورها، در آبراه ها می باشد. این دستگاه با ارسال مورس های نور در رنگ های مختلف مسیری ایمن برای شناورها بوجود می آورد. در این مقاله به طراحی و پیاده سازی و ساخت یک دستگاه چراغ دریایی بهینه پرداخته می شود. این دستگاه که بر اساس استانداردهای دریایی ساخته شده دارای مزایایی از جمله، هوشمند بودن در برابر خطاها و نیز قابلیت برنامه ریزی برای هر نقطه از آبراه ها و قابلیت انتخاب نور رنگ برای هر موقعیت به انتخاب کاربر و مزایای دیگری می باشد. این دستگاه با بهره گیری از یک کاهنده مرحله ای توان مصرفی را در ولتاژ ورودی 12 ولت حدود 37.5% کاهش داده، بنابراین ضریب حرارتی مدار نیز بیش از 50% کاهش پیدا کرده است. همچنین توان و بازده خروجی حدود 37.5% افزایش یافته است. در طراحی و ساخت این دستگاه از نرم افزارهای بسکام و پروتئوس استفاده شده است.

کلیدواژه ها

چراغ دریایی، سولار، ADC

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.