اهداف و اهمیت دورههای آموزش کارآفرینی و ضرورت آن درسازمانها

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی حسابداری،مدیریت و نوآوری در کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: ICAMIB02_117
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2074
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پیام نادری

دانشجوی دکتری اقتصاد دانشگاه سمنان

رحمان سعادت

عضو هیأت علمی دانشگاه سمنان

چکیده

در اقتصاد امروزی در مقایسه با گذشته محیط کسبوکار پیچیده، پویا و بسیار رقابتی شده است. کارآفرینان در پیشبرد فرآیند کسبوکار در مواردی مانند راهاندازی یک شرکت نوظهور، سازماندهی تیم مدیریت جدید، ورودبه بازارهای جدید و یا تمرکز بر بخشی از بازار و تأمین منابع مالی با مجموعهای از تصمیمگیریهای راهبردی مواجه هستند. آنچه در شرایط سخت کنونی ضرورت آن در جامعه بیش از پیش احساس میشود، پرداختن بهمقوله کارآفرینی است. از زمانی که مطالعات و تحقیقات انجام شده، اثرات مثبت اقتصادی و غیر اقتصادی کارآفرینی و کارآفرینان را آشکار ساخت، آموزش کارآفرینی نیز اهمیت و جایگاه والایی یافت. در این شرایط،آموزش کارآفرینی به یکی از مهمترین و گستردهترین فعالیتهای دانشگاهها در اقصی نقاط دنیا تبدیل شده است و با گذشت زمان دورههای آموزش کارآفرینی نه تنها جای خود را در بستر دروس دانشگاهی و در رشتههایمختلف بازکرده، بلکه در دورههای مختلف تحصیلی از ابتدایی تا دبیرستان نیز مورد توجه قرار گرفته است. نقش دانش به ویژه یادگیری و تلاش برای یافتن دانش جدید، از جمله عناصر مهم درک توسعه و ایجاد سازمانها و کسبوکارهای کارآفرینانهاند. هدف کلیدی شرکتها و کسبوکارهای موفق ایجاد دانشی جدید برای ساختن و حفظ یک مزیت رقابتی است که با انتقال و توسعه دانش کارآفرینی و اکتساب آن از طریق مدیران و کارکنان سازمان، میتوان مهارتهای کارآفرینانه مدیران و افراد را توسعه داد و سبب افزایش نوآوری در سازمان شد. در نتیجه مطالعه حاضر به دنبال بررسی نقش و اهمیت آموزش کارآفرینی به ویژه در سازمانها و شرکتها و آثار اینگونه آموزشها بر پیشرفت و توسعه سازمان میباشد

کلیدواژه ها

کارآفرینی سازمانی، دورههای آموزشی، مهارتهای کارآفرینانه، مدیریت کسبوکار، دانش کارآفرینی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.