کیفیت حسابرسی اهمیت حسابرسی در حسابداری
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی حسابداری،مدیریت و نوآوری در کسب و کار
- کد COI اختصاصی: ICAMIB02_019
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1697
نویسندگان
دانشجو کارشناسی ارشد حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش حسابداری رودسر ایران
عضو هیئت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش گروه حسابداری رودسر ایران
چکیده
صورت های مالی حسابرسی شده به وسیله حسابرسان مستقل، وسیله بسیار مناسبی در انتقال اطلاعات قابل اتکاست. حسابرس مستقل، شایسته ترین شخص برای اظهار نظر درباره قابلیت اعتماد گزارش های مالی واحد اقتصادی است. شایستگی حسابرس به این دلیل است که وی فردی مستقل بوده و حسابرسی را طبق استانداردهای حسابرسی انجام می دهد تا اطمینان یابد که اقلام صورت های مالی مطابق با استانداردهای حسابداری تهیه شده است. حسابرسی فرآیندی است منظم و باقاعده (سیستماتیک) جهت جمعآوری و ارزیابی بیطرفانه شواهد مربوط به فعالیتها و وقایع اقتصادی به منظور تعیین درجه انطباق ادعاها با معیارهای از پیش تعیینشده، و گزارشگری نتایج به افراد ذینفع. گسترش روزافزون جوامع و پیچیدگی مسائل خاص آن، افزایش نیاز به اطلاعات اقتصادی مربوط، بیطرفانه و قابلاتکا، و درنتیجه افزایش تقاضا برای وجود سیستمها و فرآیندهایی که چنین اطلاعاتی را فراهم کنند، ایجاد نموده است. همین عوامل موجب افزایش نیاز به حسابرسی به عنوان قسمتی از کل فرآیند انتقال اطلاعات شده است. هدف از انجام این تحقیق بیان اهمیت حسابرسی و مولفه حسابرسی در حسابداری و همچنین اهمیت کیفیت حسابداری و دلایل و فرضیه های نیاز به حسابداری در قالب بیان تئوریک نوضوعات می باشد .کلیدواژه ها
حسابرسی، فرضیه نمایندگی، فرضیه اعتمادسازی، فرضیه اعتباربخشی، کیفیت حسابرسیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل تطبیقی مربیگری راه حل محور و مسئله محور؛ تفاوتها، مزایا و کاربردها
- بررسی تاثیر ذهن آگاهی بر تابآوری : نقش تعدیل گر پشیمانی کارراهه (مورد مطالعه : دانشگاه علوم پزشکی بابل )
- الگوی مربیگری حل مسئله با تاکید بر مولفه های هوش هیجانی
- کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت منابع انسانی با تاکید بر مربیگری
- نقش معلم رهبری در ارتقای سلامت روانی دانش آموزان بامیانجی گری مهارت حل مسئله
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.