تأثیر الیاف چوبی (خمیر کرافت) در تقویت کامپوزیت های فیبر سیمانی

  • سال انتشار: 1387
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی مقاوم سازی
  • کد COI اختصاصی: INRC03_178
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1578
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید حسین قاسمی پور

کارشناس ارشد مهندسی صنایع چوب و کاغذ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و

محمد طلائی پور

استادیار دانشگاه، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقی

سهیلا بابایی فر

کارشناس ارشد مهندسی عمران - گرایش سازه، مدرس جهاد دانشگاهی واحد رشت

چکیده

در این مقاله تأثیر درصد استفاده از الیاف چوبی (خمیر کرافت)، همچنین میزان مصرف میکروسیلیس بر خصوصیات مکانیکی، فیزیکی و الکتروشیمیایی کامپوزیت فیبر سیمانی به وسیله یک سلسله مطالعات آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفت و با ملات سیمانی تقویت نشده مقایسه گردید، تا بهینه ترین درصد مصرف الیاف در تولید پانل هیا تقویت شده سیمانی به وسیله ساخت یکسری نمونه های آزمایشگاهی تعیین گردد. آزمایش مدول گسیختگی (مقاومت خمشی)، مدول الاستیسیته، جذب آب، تخلخل ظاهری و دانسیته حجمی خشک بر روی سه نمونه تکراری برای هر تیمار انجام شد. همچننی مشخصات ساختار میکروسکوپی سطوح گسیخته نمونه ها به وسیله میکروسکوپ الکترونی، تصویربرداری و بررسی گردید تا علل نتایج به دست آمده از آزمون های مکانیکی فرآورده های مرکب مشخص شود. در نهایت داده های حاصل از آزمون های مختلف مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند. به طور کلی نتایج آزمایشات بیانگر این موضوع است که استفاده از الیاف چوبی سبب افزایش مقاومت خمشی، کاهش مدول الاستیسیته، افزایش مقادیر جذب آب و تخلخل ظاهری و همچنین کاهش دانسیته حجمی نمونه های حاوی الیاف چوبی در مقایسه با نمونه های شاهد می شود.

کلیدواژه ها

الیاف چوبی، کامپوزیت فیبر سیمانی، خصوصیات مکانیکی، ساختار میکروسکوپی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.