لاتین BIM در بهبود پیاده سازی مهندسی ارزش
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مهندسی ارزش و مدیریت هزینه
- کد COI اختصاصی: VECONF02_038
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 979
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت پروژه و ساخت دانشگاه تهران
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت پروژه و ساخت دانشگاه تهران
استادیار دانشکده معماری دانشگاه تهران
چکیده
براساس مطالعات صورت گرفته از طرف سازمان برنامه ریزی و بودجه کشور بهترین زمان برای پیاده سازی مهندسی ارزش در مراحل اغازین پروژه و پس از انجام طراحی های اولیه می باشد. حال در این میان، نقش بارز اطلاعات در بهبود پیاده سازی مهندسی ارزش پررنگ تر می شود ولی بدلیل استفاده از متدهای قدیمی، چرخش اطلاعات به بهترین حالت در طول چرخه حیات پروژه صورت نگرفته و این امر باعث می شود چالشهای زیادی برای پیاده سازی مهندسی ارزش صورت بگیرد. باتوجه به مطالب گفته شده مدلسازی اطلاعات ساختمان (Building Information Modeling) به دلیل یکپارچه کردن کلیه مراحل چرخه حیات پروژه از طراحی گرفته تا ساخت و گردش اطلاعات با بالاترین جزییات بین تمامی ذینفعان، توانسته است اکثرا موانع و مشکلات پیش روی مهندسی ارزش را برطرف نماید.بکارگیری مهندسی ارزش در پروژه های اجرایی با توجه به پیچیدگی کارها به ویژه در طرحهای بزرگ اجرایی، می تواند به ابزار بی چون چرای مدیریت در کنترل هزینه ها تبدیل شود. حال با توجه به جایگاه و اهمیت خاص اطلاعات در فرایند مهندسی ارزش، به کارگیری فناوری مدلسازی اطلاعات ساختمان می تواند در انجام هرچه بهتر و دقیق تر این روش نقش بسزایی داشته باشد. در این مقاله به معرفی مهندسی ارزش و فواید بکارگیری مدل سازی اطلاعات ساختمان در فازهای مختلف پروژه پرداخته شده و سپس تلاش می گردد تا با بررسی مطالعات انجام شده،کاربرد مدل سازی اطلاعات ساختمان در بهبود پیاده سازی مهندسی ارزش در پروژه ها بیان گردد.کلیدواژه ها
متدولوژی مهندسی ارزش، BIM ، کاهش زمان و هزینهمقالات مرتبط جدید
- بهبود مدیریت بحران در ایران: تحلیل اجرای توصیه های ارزیابی و چالش های موجود
- ارزیابی حسابرسان خارجی از عملکرد حسابرسی داخلی در شرکت های پارک علم و فناوری فارس
- فلسفه اخلاقی و باورهای اخلاقی حسابرسان
- نقش هوش مصنوعی در آینده حسابداری: فرصتها و چالشها
- تاثیر یادگیری سازمانی بر آموزش و بهسازی منابع انسانی با نقش تعدیلگر هوش سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.