برنامه ریزی و کنترل موجودی مواد با زمان های احتمالی و تعیین اندازه ذخیره اطمینان
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مهندسی ارزش و مدیریت هزینه
- کد COI اختصاصی: VECONF02_036
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2152
نویسندگان
استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور اصفهان
کارشناسی ارشد، مهندسی صنایع سیستم و بهره وری، دانشگاه پیام نور
کارشناسی ارشد، مهندسی صنایع سیستم و بهره وری، دانشگاه پیام نور
چکیده
در این مقاله انواع مدل های تعیین حجم انباشته که بر مدیریت موجودی و عملکرد عوامل زنجیره تأمین تأثیر می گذارد مورد بررسی قرار می گیرد. تعیین حجم انباشته با هدف به حداقل رساندن هزینه های کلی زنجیره تأمین، حجم سفارش، تولید و حمل و نقل انجام می شود. در شبکه های تولید جهانی در شرایط عدم اطمینان، به عنوان نمونه، زمان های نامشخص انجام سفارش تأمین کننده یا تقاضای تصادفی عمل می کنند. برای اطمینان از اینکه تقاضای مشتری بدون تأخیر برآورده گردد، لازم است که موجودی در سطح قابل اطمینانی نگه داشته شود که این موضوع تأثیر گذاری عوامل تصادفی را تشدید می نماید. اگرچه در زمان هماهنگ ساختن موجودی ها در سراسر زنجیره تأمین می توان هم افزایی های قابل ملاحظه ای را مشاهده نمود، ولیکن مدتی طولانی است که مدیریت موجودی به عنوان وظیفه مستقلی در نظر گرفته شده است. در سالیان اخیر جریان پژوهشی پدید آمده است که هدف آن هماهنگ نمودن کلیه تصمیمات مقوله موجودی است.اخیراً پیامدهای تصمیمات هماهنگ تکمیل موجودی در مدل های موجودی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته اند و این مدل ها بر هزینه های کل سیستم مورد بررسی تمرکز دارند.کلیدواژه ها
تقاضا، زنجیره تأمین، تأمین کنندگان، مدیریت موجودی، ذخیره اطمینان، زمان تحویل، زمان تأخیرمقالات مرتبط جدید
- بهبود مدیریت بحران در ایران: تحلیل اجرای توصیه های ارزیابی و چالش های موجود
- ارزیابی حسابرسان خارجی از عملکرد حسابرسی داخلی در شرکت های پارک علم و فناوری فارس
- فلسفه اخلاقی و باورهای اخلاقی حسابرسان
- نقش هوش مصنوعی در آینده حسابداری: فرصتها و چالشها
- تاثیر یادگیری سازمانی بر آموزش و بهسازی منابع انسانی با نقش تعدیلگر هوش سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.