بررسی مهندسی ارزش و مدیریت ارزش حاصله

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مهندسی ارزش و مدیریت هزینه
  • کد COI اختصاصی: VECONF02_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1084
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امید تاسا

دانشجوی دکتری مهندسی و مدیریت ساخت،مدیر سیستم ها و دانش شرکت مدیریت طرح های صنعتی ایران

سید مرتضی امامی

دانشجوی دکتری مهندسی و مدیریت ساخت،مدیر عامل شرکت مدیریت طرح های صنعتی ایران

چکیده

کمبود منابع طبیعی و محدودیت های مالی از یک سو و نگرش سنتی به صنعت از سویی دیگر، مشکلات فراوانی را در عرصه صنعت بوجود آورده بود از این رو مدیران دریافتند که با تغییرات بنیادی در برنامه ریزی وروش های تولیدی و به کارگیری شیوه های نوین می توان محصولاتی با کیفیت و در عین حال اقتصادی تری تولید نمود.همه ساله کشور از جانب طرح های نیمه تمام عمرانی مبالغ بسیار هنگفتی متضرر میگردد. عمده این خسارات به دلیل عدم تخصیص به موقع و بجای بودجه و هزینه های نامتناسب با کارکردهای پروژه ها می باشد. در صورتی که بتوان با اعمال روشهایی همچون مهندسی ارزش هزینه انجام پروژه های کلان عمرانی را به حداقل رساند کمک بزرگی به اتمام پروژه ها و بهره برداری سریع تر و موثرتر از آنها خواهد شد. مهندسی ارزش راهی است به سوی ایجاد تعادل بین هزینه ها و کارکردهای یک محصول یا پروژه.مساله مورد بررسی در این مقاله بررسی دو مقوله مهندسی ارزش و مدیریت ارزش حاصله می باشد که به طور جداگانه در پروژه های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند، که هر کدام با رویکرد و تاکید خاص خود سعی در اجرای بهتر پروژه ها دارند. پژوهش حاضر، تحقیق در مورد یکپارچه سازی مدیریت ارزش حاصله و مهندسی ارزش در اجرای پروژه هاست. امکان تلفیق تکنیک های مهندسی ارزش و ارزش حاصله پرداخته شده و هدف نهایی آن بکارگیری عملی تکنیک های مدیریت ارزش حاصله در کارگاه های مهندسی ارزش و دست یافتن به ابزاری است که توانمندیهای هر یک از دو مقوله فوق را به طور توامان دارا است. این مقاله به معرفی مهندسی ارزش و مدیریت ارزش حاصله و بحث در مورد ضرورت ها و بسترهای موجود برای تلفیق این دو مقوله می پردازد.

کلیدواژه ها

مهندسی ارزش ،مدیریت ارزش حاصله،ترکیب نتایج مهندسیی ارزش و مدیریت ارزش حاصله

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.