CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

تعیین میزان نظارت سامانه توزین در حال حرکت به جهت توجیه پذیری اقتصادی استفاده از این سامانه در محورهای کشور(مطالعه موردی محور اصفهان – نائین)

عنوان مقاله: تعیین میزان نظارت سامانه توزین در حال حرکت به جهت توجیه پذیری اقتصادی استفاده از این سامانه در محورهای کشور(مطالعه موردی محور اصفهان – نائین)
شناسه ملی مقاله: TTC15_114
منتشر شده در پانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک در سال 1394
مشخصات نویسندگان مقاله:

راضیه اکبری - کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، دانشگاه خوارزمی، تهران، ایران
عباس محمودآبادی - عضو هیئت علمی و مدیرگروه مهندسی صنایع، دانشگاه مهرآستان، گیلان، ایران

خلاصه مقاله:
از آنجایی که سیستم توزین در حال حرکت به عنوان یک جز مهم از سیستم های حمل ونقل هوشمند شناخته شده است استفاده از آن برای اجرای قوانین مرتبط با میزان مجاز بار محوری بکار گرفته می شود. از سوی دیگر، صرفسرمایه های عظیم در احداث و نگهداری روسازی موجب شده است که سیاستگذاران تمایل به استفاده از سامانه توزین در حال حرکت را در برنامه های کاری خود قرار داده اند. نصب و راه اندازی سیستم توزین در حال حرکت یکپروژه مرتبط با حمل ونقل با سرمایه گذاری زیاد می باشد. با توجه به موارد فوق ضرورت دارد بین میزان کاهش هزینه تجدید روسازی و نصب سامانه توزین در حال حرکت تعادل سازنده ای وجود داشته باشد. بنابراین در اینمقاله مدلی بر مبنای روش تجزیه و تحلیل نقطه سربه سر ارائه شده است و میانگین محورهای غیرمجازی که باید توسط مجریان قانون نظارت شود به عنوان منافع، مطالعه می شود. یک سامانه توزین در حال حرکت به عنوان مطالعه موردی انتخاب شده و میزان نظارت مورد نیاز محاسبه شده است که می تواند به تصمیم گیران در حوزهحمل ونقل کمک کند، تا در میزان بهره برداری از سامانه توزین در حال حرکت به منظور رسیدن به تعادلی بین هزینه ها و درآمدهای حاصل از آن به نحو مناسب اتخاذ تصمیم نمایند.

کلمات کلیدی:
سیستم حمل ونقل هوشمند، سامانه توزین در حال حرکت، تجزیه و تحلیل نقطه سربه سری

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/558431/