عیب یابی و استانداردسازی مدار کنترلی درصد جامد آسیاهای اولیه کارخانه پرعیارسازی 9 مجتمع مس سرچشمه
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دهمین کنفرانس دانشجویی مهندس معدن
- کد COI اختصاصی: SMEC10_065
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 778
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد فرآوری مواد معدنی، دانشگاه شهید باهنر کرمان،
کارشناس ارشد فرآوری مواد معدنی، مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی کاشیگر،
استادیار فرآوری مواد، بخش مهندسی معدن، دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان،
استاد فرآوری مواد، بخش مهندسی معدن، دانشگاه شهید باهنر کرمان،
چکیده
بازرسی فرآیند یک روش با سازماندهی خاص است که به همه جنبههای عملیات از جمله کارکنان و دادههای پیشین میپردازد. برای بازرسی فرآیند از مدار آسیاکنی اولیه کارخانه پرعیارسازی 1 مجتمع مس سرچشمه، فرم پایش و بازرسیفرآیند مربوط به مدار طراحی شد. طبق طراحی اصلی مدار، کنترل درصد جامد داخل آسیاها توسط حلقه کنترل نسبت آب به جامد در ورودی آسیا باید انجام شود که این حلقه به دلایلی از مدار خارج شده بود. بر مبنای این حلقه کنترلی درصدجامد وزنی داخل آسیاهای اولیه مدار باید 07 باشد. در بازرسیها دلایل از مدار خارج شدن این حلقه کنترلی بررسی و برایراهاندازی آن اقدام شد. همچنین مشخص شد که درصد جامد داخل آسیاها از مقدار طراحی فاصله گرفته است و در طول مدت زمان هر نوبت کاری نوسان زیادی هم دارد. این مورد باعث افزایش دانهبندی خروجی مدار آسیاکنی و تاثیر منفی بر کارایی واحد فلوتاسیون میشود. اصلیترین دلیل خارج شدن این حلقه کنترلی از مدار، مسیر نامناسب لولههای آب ورودی به آسیا بود که باعث انسداد این لولهها توسط رسوب آهک میشد. مسیر مناسب برای این لولهها پیشنهاد شده و اصلاح اینمسیرها انجام شد. پنج عدد از دبیسنجهای مدار راهاندازی شدند. با توجه به عدم کارایی شیرهای کنترلی قبلی، پیشنهاد شد درصد جامد داخل آسیاها به طور دستی کنترل شود و برای خریداری شیر کنترلی و راهاندازی حلقه کنترلی اقدام شود. در مدت زمان کنترل دستی نوسان درصد جامد داخل آسیاها بسیار کمتر و مقدار آن به طراحی نزدیکتر شدکلیدواژه ها
بازرسی فرآیند، دبیسنج، درصد جامد، کنترل نسبتمقالات مرتبط جدید
- تحلیل عددی تاثیر متغیرهای ضخامت و طول نمونه بر ناهمگنی کرنش ورق مسی براساس تعداد پاس های فرایند پرس کاری شیاری
- بهینه سازی سیستم راهگاهی و کاهش عیوب ریخته گری در پروانه پمپ با استفاده از نرم افزار Pro-CAST
- تاثیر انجماد نفوذ یکنترل شده بر سینتیک همگن سازی آلیاژ ۷۰۶۸ آلومینیم
- کاربرد تکنولوژی و فناوری در تولیدات خودرو و مهندسی مکانیک
- مروری بر فرصت ها و چالش های هوش مصنوعی در حوزه استخراج از معادن
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.