تعیین پیت بهینه معدن سنگآهن سه چاهون آنومالی XIS
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دهمین کنفرانس دانشجویی مهندس معدن
- کد COI اختصاصی: SMEC10_014
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1127
نویسندگان
دانشجویدانشگاه آزاد اسلامی _واحد تهرانجنوب
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی_واحد تهرانجنوب
چکیده
تعیین محدودهی نهایی پیت از اساسیترین مراحل طراحی به شمار میرود. محدودهی نهایی به محدودهای اطلاق میشود که اگر با رعایت محدودیتهای فنی،همین امروز استخراج شود بیشترین سود را خواهد داشت. به عبارتدیگر،محدودهی نهایی میزان ذخیره قابل استخراج به روش روباز را بدون درنظر گرفتن نرخ تنزیل، تعیین میکند. عیارمادهیمعدنی وشیب پلههای معدن تاثیر قابل توجهی در طراحی محدودهی نهایی معادن روباز دارد. به منظور تعیینذخیره و حدبهینه معدن وبرای تعیین این هدف در معدن سنگآهن سهچاهون، با حفر 35 حلقه گمانه اکتشافی در بخش آنومالی XIS این معدن انجام گرفته است. که در این مقاله سعی شده است با استفاده از نتایج این حفاریهاونتایج آنالیز مغزههای حفاری وهمچنین مطالعات فنی و اقتصادی،محاسبه عیارحد و طراحی مجدد، میزان ذخیره زمین شناسی وذخیره قابل استخراج معدن تعیین گردد.در این مقاله به وسیله نرمافزار DATA MINE با استفاده ازاطلاعات اکتشافی موجود، هندسه مدلبلوک زمینشناسی وتخمین ذخیره تعیین شد سپس برای تعیین پیت بهینه معدن از نرمافزار NPV SCHEDULER استفاده شد که بر اساس نتایج موجود میزان ذخیره زمینشناسی معدن در حدود 88644389 تن وذخیره قابل استخراج معدن در حدود 43288488 تن تعیین شده است. همچنین نسبت باطلهبرداری بدست آمده در محدودهنهایی معدن برابر 43 / 0 تخمین زده شدکلیدواژه ها
طراحی معدن،نرمافزار DATA MINE ، نرمافزار NPV SCHEDULER ، مدل بلوکی،تعیین پیتبهینهمقالات مرتبط جدید
- بررسی روند تغییرات ایزوتوپ های پایدار کربن سازند سروک مرتبط با OAF۲ در یکی از میادین نفتی دشت آبادان، جنوب غرب ایران
- تکامل دیاژنتیکی کرتاسه فوقانی توالی کربناته (سازند سروک) در دشت آبادان ، ایران: شواهدی از پتروگرافی، داده های ایزوتوپی عنصری، پایدار و استرانسیوم
- بررسی ارزیابی فنی واقتصادی معدن کرومیت علی اباد با استفاده از نرم افزار کامفار
- بررسی خردایش حاصل از انفجار با استفاده از الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی: معدن آهک کارخانه سیمان جوین)
- بهینه سازی الگوهای حفاری و انفجار با استفاده از روش های تجربی در معادن روباز مطالعه موردی: (معدن سنگ آهن توت الماس کویر حدید)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.