بررسی سیستم های نگهداری معادن زغالسنگ تزره و هجدک و روشهای جلوگیری از ریزش ناگهانی در این معادن
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دهمین کنفرانس دانشجویی مهندس معدن
- کد COI اختصاصی: SMEC10_004
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2165
نویسندگان
عضو هیات علمی گروه مهندسی معدن، دانشگاه سیستان و بلوچستان
چکیده
درعملیات معدنکاری زیرزمینی مهمترین کار قبل از انجام عملیات استخراجی ایجاد یک فاکتور پایداری ایمن برای کاراست. ریزش ناگهانی پایه بخش مهمی را در نگهداری کارگاه های استخراج و سایر فضاهای زیرزمینی تشکیل می دهد.ریزش پایه به صورت ناگهانی و پیشرونده می تواند باعث شکست حجم بسیار بزرگ سنگ بر روی پایه، سقف و کف و در نهایت انتشار مقدار بسیار زیادی گاز متان و آتش گرفتن معدن می شود. در این مقاله به بررسی روشهای جلوگیری ازریزش ناگهانی در معادن زغالسنگ، سیستمهای نگهداری معادن زغالسنگ، بررسی جایگزینی سیستم نگهداری شاتکریت درگالریهای معدن زغالسنگ هجدک و همچنین راک بولت در گالریهای معدن زغالسنگ تزره پرداخته شد. نتایج نشان داد که شکست پایه در مدت زمانهای طولانی در ضریب اطمینان های کم به وقوع می پیوندند. بیشترین موارد شکست پایه دراعماق کمتر از 100 متر صورت گرفته است. در روشهای تجربی ضریب ایمنی 2 معمولترین ضریب ایمنی برای معادن درحال پیشروی است و ضریب ایمنی 1.1 تا 1.3 برای معادنی که به طریق پسرو استخراج می شوند و پایه ها بازیابی میشوند مناسب است. همچنین لازم است بجای استفاده از قابهای چوبی به روشهای با راندمان بیشتر نظیراستفاده از میل مهارها و شاتکریت توجه شودکلیدواژه ها
گالری، تونل پیشروی، سیستم نگهداری شاتکریت، راک بولتمقالات مرتبط جدید
- تحلیل عددی تاثیر متغیرهای ضخامت و طول نمونه بر ناهمگنی کرنش ورق مسی براساس تعداد پاس های فرایند پرس کاری شیاری
- بهینه سازی سیستم راهگاهی و کاهش عیوب ریخته گری در پروانه پمپ با استفاده از نرم افزار Pro-CAST
- تاثیر انجماد نفوذ یکنترل شده بر سینتیک همگن سازی آلیاژ ۷۰۶۸ آلومینیم
- کاربرد تکنولوژی و فناوری در تولیدات خودرو و مهندسی مکانیک
- مروری بر فرصت ها و چالش های هوش مصنوعی در حوزه استخراج از معادن
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.