ارزیابی اثر تغییرات pH و غلظت بر مورفولوژی واندازه ذرات نانو پودر فلورید منیزیم تولید شده به روش فلوراسیون
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سیزدهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران
- کد COI اختصاصی: SCMEMI13_217
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 664
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی مواد
کارشناسی ارشد مهندسی مواد
کارشناسی ارشد مهندسی مواد
چکیده
در این تحقیق، نانو ذرات فلورید منیزیم از انحلال مواد اولیه کلرید منیزیم و اسید فلوریدریک در محلول آبی بدست آمد. اثرات تغییر pH ونسبت مولار اجزا واکنش دهنده روی مورفولوژی و اندازه ذرات پودر فلورید منیزیم تولید شده به روش فلوراسیون بررسی شد. در این تحقیق سعیشده تا عوامل موثر بر مورفولوژی و اندازه ذرات این پودر مورد ارزیابی قرار گیرد. بدین منظور نمونه هایی با pH های 1 تا 9 و همچنین نمونه هایینیز با نسبت های مولار واکنش دهنده 2 و 6 تهیه و مورد آزمایش قرار گرفت. در آزمایشات انجام شده مشخص شد که با کاهش pH محلول، مورفولوژی پودر حاصل به سمت ساختاری میله ای شکل سوق پیدا می کند. همچنین، اندازه ذرات نیز افزایش می یابد. با افزایش نسبت مولار یون F به Mg از 2 به 6 ، تعداد ذرات با مورفولوژی میله ای شکل کاسته شد. مشاهده شد که تغییر نسبت مولار اجزا اثر قابل ملاحظه ای بر اندازه ذراتپودر فلورید منیزیم تولید شده نداشته است. تصاویر میکروسکپی الکترونی روبشی گسیل میدانی، تولید ذرات کروی 20 تا 600 نانومتری و ذراتمیله ای شکل با طول حدود 5 / 0 تا 1 میکرومتر را نشان دادند. حضور فازهای 2MgF و فاز ناخواسته MgO از طریق پراش پرتو ایکس در نتایج مشخص شدکلیدواژه ها
فلورید منیزیم، سنتز، فلوراسیون، سرامیک های اپتیکی،نانو ذرات،مورفولوژیمقالات مرتبط جدید
- بررسی روند تغییرات ایزوتوپ های پایدار کربن سازند سروک مرتبط با OAF۲ در یکی از میادین نفتی دشت آبادان، جنوب غرب ایران
- تکامل دیاژنتیکی کرتاسه فوقانی توالی کربناته (سازند سروک) در دشت آبادان ، ایران: شواهدی از پتروگرافی، داده های ایزوتوپی عنصری، پایدار و استرانسیوم
- بررسی ارزیابی فنی واقتصادی معدن کرومیت علی اباد با استفاده از نرم افزار کامفار
- بررسی خردایش حاصل از انفجار با استفاده از الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی: معدن آهک کارخانه سیمان جوین)
- بهینه سازی الگوهای حفاری و انفجار با استفاده از روش های تجربی در معادن روباز مطالعه موردی: (معدن سنگ آهن توت الماس کویر حدید)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.