بررسی سینتیکی پوشش وانادیوم کاربید ایجاد شده به روش پلاسمای الکترولیتی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سیزدهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران
- کد COI اختصاصی: SCMEMI13_062
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 573
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دانشیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دانشجوی دکتری دانشگاه سمنان
دانشجوی کارشناسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
چکیده
پوشش دهی یکی از زیرشاخههای مهندسی مواد است که برای بهینه سازی زمان و هزینه در شرایط کاری که ویژگیهای سطحی خاصی مدنظر است استفاده میشود. پوشش وا نادیوم کاربید ما نند سایر پوششهای سخت برای ایجاد سطحی با سختی و مقاومت به سایش بالا استفاده میگردد.روش قدیمی ایجاد این پوشش استفاده از حمام نمک مذاب بوده که در زما نی حدود 6 تا 10 ساعت به نتیجه رسیده و موجب اتلاف زیاد انرژی و زمان میگردد. در حالی که ایجاد این پوشش با روش پلاسمای الکترولیتی تنها حدود 15 دقیقه به طول میا نجامد و میتوا ند بازدهی این امر را در ابعاد صنعتی بسیار افزایش دهد. در این پژوهش با استفاده از تصاویر SEM نمو نههایی از جنس فولاد 1.2436 که در مدت زمانهای مختلف تحت فرآیند قرار گرفته ا ند، ا ندازهگیری ضخامت پوششهای ایجاد شده در بازههای زما نی مختلف و نیز استفاده از اطلاعات ترمودینامیکی تشکیل کاربیدوا نادیوم، به بسط و ارائه یک مدل سینتیکی مدون برای پیش بینی ضخامت این پوشش نفوذی بر حسب زمان و دمای ا نجام واکنش پرداخته شده است. وجود یک مدل اثبات شده میتوا ند پیش بینی زمان و دمای بهینه برای دریافت پوشش مناسب را در اختیار قرار دهدکلیدواژه ها
پوششدهی، پلاسمای الکترولیتی، سینتیک شیمیایی، وانادیوم کاربیدمقالات مرتبط جدید
- بررسی روند تغییرات ایزوتوپ های پایدار کربن سازند سروک مرتبط با OAF۲ در یکی از میادین نفتی دشت آبادان، جنوب غرب ایران
- تکامل دیاژنتیکی کرتاسه فوقانی توالی کربناته (سازند سروک) در دشت آبادان ، ایران: شواهدی از پتروگرافی، داده های ایزوتوپی عنصری، پایدار و استرانسیوم
- بررسی ارزیابی فنی واقتصادی معدن کرومیت علی اباد با استفاده از نرم افزار کامفار
- بررسی خردایش حاصل از انفجار با استفاده از الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی: معدن آهک کارخانه سیمان جوین)
- بهینه سازی الگوهای حفاری و انفجار با استفاده از روش های تجربی در معادن روباز مطالعه موردی: (معدن سنگ آهن توت الماس کویر حدید)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.