تقویت رفتار مطلوب انضباطی دانش آموزان از طریق ورزش
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین همایش ملی تحولات علوم ورزشی در حوزه سلامت، پیشگیری و قهرمانی
- کد COI اختصاصی: PESSO01_361
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 652
نویسندگان
کارشناسی تربیت بدنی، آموزش و پرورش شهرستان مریوان، استان کردستان
دبیر تربیت بدنی،آموزش و پرورش شهرستان مریوان، استان کردستان
دبیر تربیت بدنی،آموزش و پرورش شهرستان مریوان، استان کردستان
دبیر تربیت بدنی،آموزش و پرورش شهرستان مریوان، استان کردستان
چکیده
رفتار مطلوب انضباطی دانش آموزان در مدارس، مجموعه رفتارهای توأم با رعایت قواعد عرفی، آموزشگاهی واجتماعی را شامل می شود که مسئولان مدارس برای ارزیابی عملکرد دانش آموزان در محیط های آموزشی آنها را دراولویت قرار داده اند رفتار نامطلوب انضباطی دانش آموزان از اصلی ترین مشغله های ذهنی مربیان، معلمان و اولیاء مدارساست، زیرا بروز رفتارهای نامطلوب انضباطی از سوی دانش آموزان، موجب بروز مشکلاتی در روند آموزشی شده و حتی میتوان اذعان داشت از عمده ترین دلایل شکست معلمان و فشار روحی ناشی از آن است. ورزش باعث ایجاد لذت و شادی وافزایش روحیه مشارکت جویی در افراد شده و همچنین به فعالیتهای ورزشی باعث جایگزین شدن افکار مثبت به جایافکار منفی، بازخورد مثبت از طرف اطرافیان و در نتیجه بروز رفتار مطلوب شده و نهایتا باعث افزایش خودباوری در افرادمی گردد. محققان معتقدند که شرکت در فعالیتهای بدنی موجب افزایش سطح توانائیهای بدنی و آمادگی بدنی فرد میشود و این به نوبه خود به تغییر در نوع ارزیابی و برآورد فرد از قابلیتها و شایستگیهای جسمانی اش می کاهد که در نهایتحس لیاقت و احساس رضایت مندی فرد نسبت به بدن و ادراک مثبت فرد از شایستگیهای جسمانی خویش را افزایش میدهد و بهبود رفتارهای سلامتی چون خواب و تغذیه مناسب و مواجه شدن با تجارب اجتماعی به دنبال فعالیت با سایر افرادرا درپی دارد. در نتیجه به گرایش افراد به ادامه شرکت در این قبیل فعالیتهای بدنی می انجامد .کلیدواژه ها
رفتار مطلوب انضباطی، دانش آموز، ورزشمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی موانع مدیریتی اماکن ورزشی خصوصی سازی شده در شهر تهران
- بازطراحی سیاست گذاری ورزشی با رویکرد مشارکت محور: از ورزشکار تا سیاست گذار
- بررسی میزان شیوع آسیب های رشته میل گیری سنگین در ورزشکاران نخبه ورزش زورخانه ای ایران
- بررسی عوامل و راهکارهای موثر برتوسعه گردشگری منطقه آزاد کیش با تاکید بر جاذبه های طبیعی ورزشی
- نقش دخالت های سیاسی در انتصاب مدیران در فدراسیون های ورزشی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.