شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر رونق بخش مسکن با استفاده از ماتریس (SWOT)
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی پارادایم های نوین مدیریت، نوآوری و کارآفرینی
- کد COI اختصاصی: OICONFERENCE02_161
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 731
نویسندگان
استادیار گروه علوم پایه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) گروه علوم پایه، اصفهان، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد اصفهان (خوراسگان) گروه مدیریت، اصفهان، ایران
چکیده
طی سال های اخیر اقتصاد کشور شاهد رکود در بخش مسکن بوده و این رکود بر سایر زیر بخش های مرتبط با مسکن و بخش های دیگر اقتصاد کشورمان به صورت غیر مستقیم سایه افکنده است. رونق بخش مسکن بستر مناسبی را برای گردش فعالیت های اقتصادی فراهم خواهد کرد. از این رو در پژوهش حاضر شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر رونق بخش مسکن با استفاده از ماتریس (SWOT) مورد بررسی قرار گرفته است. در این تحقیق با استفاده از جدول کهن، مورگان و کرجسای 269 نفر به شکل تصادفی هدفمند از بین انبوه سازان و افراد شاغل در بخش املاک و دستگاههای اجرایی و شرکت های خصوصی فعال در بخش مسکن (از میان 900 نفر) انتخاب گردید. روش پژوهش از نوع تحقیقات توصیفی - پیمایشی بوده و داده های مربوط از طریق دو پرسشنامه محقق ساخته با روایی محتوایی تایید شده از طریق پیش آزمون و پایایی با ضرایب آلفای کرونباخ 85/0، استخراج شد. پاسخ های به دست آمده با استفاده از روش های آمار توصیفی، ماتریس (SWOT)، آزمون t تک نمونه ای، t مستقل، تحلیل واریانس یک طرفه و LSD از طریق نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت. نتایج تحقیق نشان داد که از بین عوامل خارجی موثر بر رونق بخش مسکن، محیط اقتصادی با میانگین ضریب اهمیت 396/0 و امتیاز نهایی 53/1 و از بین عوامل داخلی فرایندهای مدیریت و مجموعه عوامل مالی با ضریب اهمیت 466/0 به ترتیب با امتیاز نهایی 441/1 و 208/1 در اولویت قرار دارد.کلیدواژه ها
رونق بخش مسکن؛ ماتریس (SWOT)؛ عوامل خارجی؛ عوامل داخلی؛ استراتژیمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.