تاثیر بازاریابی چریکی بر موفقیت صنعت غذایی مطالعه موردی شرکت تولیدی محصولات لبنیاتی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس پژوهش های نوین در علوم و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: NRSECONF01_021
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 877
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین عابدی

استاد یار دانشگاه کار واحد خرمدره استاد راهنما

علیرضا نویدی

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه کار واحد خرمدره رشته مدیریت بازرگانی – بازاریابی

اصغر حسینعلی فرد

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه کار واحد خرمدره رشته مدیریت بازرگانی – بازاریابی

سیدمنعم اعلائی

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه کار واحد خرمدره رشته مدیریت بازرگانی – بازاریابی

چکیده

این پژوهش نقش بازاریابی پارتیزانی را بر روی موفقیت صنعت غذایی مورد بررسی قرار میدهد ، تا میزان اثربخشی هر یک از ویژگیهای بازاریابی پارتیزانی را در این قبیل بنگاهها نمایان سازد. افزون بر آن، تاثیر ویژگیهایجمعیتشناختی از قبیل جنسیت، سن، تحصیلات و تجربه را به عنوان متغیر تعدیلگر تبیین مینماید. روش تحقیق از نوع توصیفی است، که به لحاظ ماهیت کاربردی و به لحاظ روش اجرا پیمایشی میباشد. جامعه آماری این پژوهششامل کلیه مصرف کنندگان مواد غذایی)لبنیات نیک پسند( است که تعداد آنها به صورت نامحدود میباشد، و از این بین تعداد 384 مورد به صورت نمونهگیری در دسترس، و با استفاده از جدول مورگان و فرمول کوکران به عنواننمونه آماری انتخاب شدند. ابزار جمعآوری اطلاعات جهت سنجش ویژگیهای بازاریابی پارتیزانی،پرسشنامه میباشد که روایی آن از طریق روایی محتوا و پایایی آن با استفاده از روش آلفای کرونباخ تایید گردید. جهت تجزیه و تحلیل دادههای جمعآوری شده از نرمافزارSPSS و مدل رگرسیون چندگانه بهره گرفته شد . نتایج آزمون ضریب همبستگی پیرسون حاکی است که بین بازاریابی چریکی و موفقیت صنعت غذایی همبستگی مثبت و معنیدار وجود دارد و فرضیه فرعی اصلی تحقیق، تائید میگردد. به این معنا که هر چقدر بازاریابی چریکیمناسبتر باشد، موفقیت صنعت غذایی افزایش مییابد .

کلیدواژه ها

بازاریابی چریکی، بازاریابی پارتیزانی ،صنعت غذایی ، لبنیات نیک پسند ، بازاریابی سنتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.