بررسی ارتباط بین بحران مالی موسسات واسطه گر مالی با حاکمیت شرکت ها

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MRMEA03_194
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 638
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حبیب الله نخعی

عضو هیئت علمی،گروه حسابداری، واحد بیرجند، دانشگاه آزاد اسلامی ، بیرجند، ایران

امیر مهدی خزاعی مقدم

دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری،گروه حسابداری، واحد قاینات، دانشگاه آزاد اسلامی، قاینات، ایران

کریم نخعی

عضو هیئت علمی،گروه حسابداری، واحد بیرجند، دانشگاه آزاد اسلامی ، بیرجند، ایران

چکیده

عوامل موثر در بروز بحران مالی در بانک ها و تبیین روش هایی برای جلوگیری از بروز این عوامل در این تحقیق مورد بررسی قرار گرفته است. اطلاعات استخراج شده مربوط به بانک های خصوصی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در سال 1387-1391 بوده است. در این تحقیق با استفاده از تحلیل های همبستگی و رگرسیون چند متغیره به روش پانل دیتا فرضیات تحقیق مورد آزمون قرار گرفته اند. در پژوهش حاضر با کمک مدل تحلیل تفکیکی خطی شاخص بحران مالی را محاسبه نموده ایم که براساس آن نقطه تمیز بانک های دارای بحران مالی از بانک های فاقد بحران مالی در این مدل عدد 10/524 می باشد. یافته ها نشان داد: تاثیر متغیرهای وجود سهامداران نهادی و درصد مالکیت بر شاخص بحران مالی معنادار بوده است،البته نوع تاثیر گذاری سهامداران نهادی معکوس و درصد مالکیت دولتی مستقیم بوده است.

کلیدواژه ها

موسسات واسطه گر مالی- بحران مالی- بانه ها- حاکمیت شرکتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.