بررسی تأثیر بازاریابی ویروسی بر وفاداری مشتریان (مطالعه موردی دانشگاه پیام نور)

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MRMEA03_122
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 752
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمید حسینی

دانشجوی کارشناسی ارشد، مدیریت بازرگانی، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران

ناهید حسین زاده

کارشناسی ارشد، مدیریت بازرگانی، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران

چکیده

امروزه با دسترسی عموم مردم به اینترنت و استفاده از این کانال ارتباطی تبدیل به بخش جداناپذیری از بازاریابی شده است. در سراسر دنیا به طور معمول از اینترنت برای پیدا کردن محصولات و دیگر خدمات استفاه می کنند.این امر شرکت ها را موظف به یافتن شیوه ای مبتکرانه در جهت پاسخگویی به درخواست های مشتریان و ایجاد روندی موثر بر وفاداری مشتریان نموده است که از اهم روش های جدید و موثر بازاریابی می توان به بازاریابی ویروسی اشاره نمود، که در آن یک پیام تبلیغاتی توسط رسانه های مختلف مانند ایمیل،وب سایت ،و به تازگی تلگرام از شخصی به شخص دیگر منتقل می شود. تحقیق حاضر متشکل از 165 نمونه در جامعه آماری دانشجویان دانشگاه پیام نور واحد ری نیمه دوم سال تحصیلی 1394 می باشد. تحقیق از لحاظ هدف کاربردی است و از پرسشنامه در جهت گردآوری اطلاعات استفاده شده است. شیوه تجزیه و تحلیل آماری از طریق نرم افزار spss،و آزمون های کولموگروف اسمیرتوف و همبستگی اسپیرمن استفاده شده است. در نهایت روابط معناداری میان تمامی تمامی فرضیات در نظر گرفته شده و در تحقیق مشاهده گردید.

کلیدواژه ها

بازاریابی ویروسی، اینترنت، وفاداری مشتری، دانشگاه پیام نور

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.