اتو ماتیک کردن سازه های کنترل سطح آب در کانال های آبیاری اتوماتیک کردن سازه های کنترل سطح آب

  • سال انتشار: 1385
  • محل انتشار: اولین همایش ملی مدیریت شبکه های آبیاری و زهکشی
  • کد COI اختصاصی: IDNC01_172
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 4770
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا ایزدپناه

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمران اهواز

ایمان پدرام

دانش آموخته گروه آبیاری دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمران ا

چکیده

در دهه های اخیر موجب توجه زیادی به تحقیق و توسعه سیستم های ”سخت افزار“ اتوماتیک کردن سیستم های انتقال ونیز روش های آبیاری سطحی شده است . هدف عمده این توجه کاهش هزینه های کار گر،افزایش راندمان انتقال، توزیع وکاربرد آب میباشد .کنترل ورود آب از کانال اصلی به شبکه های آبیاری و همچنین قطع ووصل جریان یا تنظیم دبی وسطح آب با استفاده از دریچه ها و شیر ها صورت میگیرد . تکنیکهای مختلفی برای باز وبسته کردن دریچه ها وشیرها بر حسب محل و نوع کاربرد وجود دارد.مکانیزم حرکت دریچه ها وشیرها مکنست دستی و در حالت پیشرفته ترمیتواند هیدرولیکی،مکانیکی وبرقی باشد .در سالهای اخیرتلاشهایی در جهت خود کار نمودن دریچه های کنترل آب صورت گرفته و سعی شده هزینه های ناشی از نیروی کارگر کاهش داده شود و همچ نین کنترل دریچه ها به طوردقیق انجام شود. با پیشرفت علم الکترونیک و ورود رایانه درکنترل امور مختلف سعی میشود که دریچه ها را بر ساس نوع کاربرد بصورت اتوماتیک وبا مدیریت رایانه ای بهره برداری نمود. در این مقاله انواع سیستمهای کنترل دریچه ها و روش های اتوماتیک کردن شامل طبقه بندی الگوریتم های کنترل در کانال ها (متغیر های مورد بررسی ، منطق های کنترل و...)، مدیریت کانال با سیستم کنترل با روش Controller (PLC) Programing Logic ارائه می شود.

کلیدواژه ها

اتوماسیون ، الگوریتم های کنترل ، سیستم های کنترل

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.