بررسی نقش اینترنت اشیا در سیستم های مدیریت دانش مورد مطالعه: مدیریت عملکرد کارکنان شهرداری دورود

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MANAGECONF01_555
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1354
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد یاری زاده

مدرس دانشگاه علمی کاربردی واحد دورود

علی بهلولی

مدرس دانشگاه فنی - آموزشکده فنی واحد دورود

زهره قلی پورسرد

دانشجوی کارشناسی فناوری اطلاعات واحد دورود

محمد خورشیدی

مدرس دانشگاه علمی کاربردی واحد دورود

چکیده

دراین مقاله طراحی سیستم کاربردی مدیریت مبتنی بر اینترنت اشیاء وتحلیل و کاربرد آن در بهبود عملکرد کارکنان است.این مقاله از نظر روش شناسی از نوع اقدام پژوهی مبتنی بر طراحی سیستم اطلاعاتی است و به شاخص های عملکردکارکنان شهرداری دورود، زمان کارکرد، عدم اتلاف وقت و جلوگیری از ترافیک تمرکز دارد. این موضوع برای مورد بررسی قرار دادن بهتر زمان کارکرد روزانه افراد و ساختارش مبتنی بر مدیریت دانش پیشنهادی برای کنترل ورود و خروج کارکنان مورد مطالعه و پیاده سازی نمونه اولیه آنها و زمان داده هاست.هدف به کارگیری می تواند در دو بخش جمع آوریشود و داده ها بر مدیریت ورود و خروج مشتمل بر چند حوزه خاص به بهبود عملکرد کارکنان کمک کند.روش های مورد استفاده در مقاله اینترنت اشیاء که مورد بررسی قرار گرفته اند شامل: پیشینه پژوهش، روش شناسی پژوهش، یافته هایپژوهش، ساختار پیشنهادی، اعتباریابی و تحلیل.این مورد شامل توضیح کامل و چند موارد همراه با شکل توضیحی در مقاله مورد بررسی قرار گرفته است.روش شناسی پژوهشی همراه با یک شکل روش مبتنی بر نمونه سازی مورد بررسی قرار گرفته است.یافیافته های پژوهشی در دو مرحله ساختار پیشنهادی و اعتباریابی و تحلیل مورد بحث و بررسی قرار گرفتهاند.اعتباریابی و تحلیل در دو بخش تقسیم شده است. بخش اول روش نمونه سازی مورد بررسی قرار گرفته و در بخش دوم سیستم مدیریت ورود و خروج سه عملکرد فرآیند، منطق و دانش پردازش وجود دارد.اینترنت اشیاء و تحلیل و کاربرد آن در بهبود و عملکرد کارکنان نقش بسزایی دارد. این روش کمک می کند در ساز و کار و کنترل روش های فوق که مورد استفاده قرار می گیرد. برای عدم اتلاف وقت و کنترل ورودی و خروجی و جلوگیری از ترافیک سرعت بخشیدن به عملکرد عملیاتی است.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیا. مدیریت دانش, مدیریت عملکرد کارکنان, شهرداری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.