بررسی تاثیر اجرای حلقه های کنترل کیفیت بر ارتقای تعالی سازمانی در شرکت توزیع نیروی برق مشهد

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MANAGECONF01_520
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1317
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پروین تشکری صالح

دانشجوی دکتری اقتصاد انرژی دانشگاه فردوسی مشهد

مصطفی هورزاد

مهندس برق قدرت،شرکت توزیع برق مشهد

مجید حسن زاده کلالی

کارشناس برنامه ریزی، شرکت توزیع برق مشهد

چکیده

دوایر کنترل کیفیت QCC یکی از رویکرد های موثری است که در عرصه های مختلف صنعتی و خدماتی بسیارمورد استفاده است. از ویژگی های مهم و منحصر بفرد این رویکرد آن است که علاوه بر بکارگیری مؤثر تکنیک ها وابزارهای مورد استفاده در حوزه مهندسی کیفیت، با رویکردی خلاقانه به حوزه حل مسئله نیز پرداخته و تلاش می کند تا با تلفیق این دو، در قالب یک کار گروهی هدفمند به تامین اهداف سازمان از طریق حل مشکلات در سطوح مختلف وبهبود مستمر بپردازد فلسفه اصلی QCC بهبود مستمر در فرایندها از طریق پیشرفت نظام سازمانی و تقویت و توانمندسازی کارکنان است، و بخش عمده ای از فعالیت های این حلقه ها، معطوف به بهبود کیفیت، افزایش بازده، کاهش هزینه ها و ایجاد تسهیلات می باشد. شرکت توزیع نیروی برق مشهد، در راستای حرکت در مسیر برنامه تدوین شدهاستراتژیک 1041 ، اقدام به به کارگیری حلقه های کنترل کیفیت در سطح این شرکت نموده است. در این مقاله ضمن معرفی روش های اجرایQCC به بررسی تاثیرات استفاده از آن برای حل مسئله، که در اینجا طولانی شدن خاموشی های مشترکین در امور برق ناحیه شش این شرکت می باشد، می پردازد. با بررسی نتایج بدست آمده مشخص گردید با به کارگیری دوایر کنترل کیفیت، تعداد خاموشی های طولانی مدت مشترکین از 892 مورد به 193 مورد رسیده است. تحقق و استقرار این سیستم ما را یک گام به سمت اهداف اصلی استراتژیک چشم انداز 1405 شرکت توزیع برق مشهد نزدیک نموده است

کلیدواژه ها

حلقه های کنترل کیفیت/QCC/استراتژی 1405

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.