بررسی عوامل موثر برعملکرد مدیریت تیم های موقت

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MANAGECONF01_487
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 493
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه دولت آبادی

کارشناسی ارشد کارآفرینی دانشگاه تهران

علی عبدی جمایران

دانشجوی دکتری کارآفرینی سازمانی و مدرس دانشگاه

چکیده

اهمیت و افزایش تیم های موقت در جامعه نیاز به شناخت ماهیت آن ها دارد . اکنون، سازمان ها با تغییرات عظیمی روبرو هستند و ضروری است که در میان این تغییرات، سازمان ها برای بقا خود و موفقیت پروژه های شرکت، از کارکنان کارآمدتراستفاده کنند، لذا، این مسئله ایجاب می کند که در اصول چگونگی کار کردن در هر کشوری تجدید نظر گردد. سازمان ها سعی می نمایند با استفاده از مدیریت مشارکتی از ایده ها، نظرات و ابتکارات کارکنان در اداره امور خود استفاده نمایند. هدفاز این مقاله برجسته کردن نقاط قوت و ضعف یک تیم موقت و چگونگی مدیریت آن می باشد، و در ادامه تجزیه تحلیل تیمهای موقت و نقش سازمان موقت بررسی می گردد. مطالعاتی برچندین نمونه تیم های موقت انجام گرفته است، که حاکی از آن است که یکی از نظام های مدیریتی پویا که نقش مهمی در توسعه انسان دارد مدیریت مشارکتی است. چرا که مشارکتکارکنان در امر تصمیم گیری موجب رشد و تعالی خود سازمان و همچنین سبب تقویت روحیه انگیزه، تعهد و رضایت شغلی کارمندان می شود. و همچنین بر سه نمونه از این قبیل تیم ها مطالعات دیگری انجام شد، این سه مثال نشان می دهد که تیم ها توسط یک رویداد غیر منتظره توسط یک پروژه از پایین به بالا چگونه ایجاد شدند، که در آن تیم های موقتی و داوطلبانه،بر پایه فرصت های منطقی بنا شده بود و بر اساس قوانین که در ذیل خواهد آمد مشغول بکار شدند، شناسایی و ماهیت تیم اقتضایی معنایی فراتر از کوه های اورست دارد، که بسیاری از سازمان ها که در برخی از نقاط نیاز به استفاده از تیم های مشابه نمونه های شناخته شده دارند. از این رو این مقاله به دنبال نقش تیم در یک سازمان نگاشته شده که از روش کتابخانه ای برای مطالعات نظری و تدوین ادبیات تحقیق آراء اندیشمندان و نظر صاحب نظران در این حیطه استفاده شده است

کلیدواژه ها

تیم سازی، یکپارچه سازی، تیم کاری، اورست، نوآوری، انگیزه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.