رابطه سبک های رهبری با میل به نوآوری و استرس شغلی کارکنان
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری
- کد COI اختصاصی: MANAGECONF01_301
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 569
نویسندگان
باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان،واحدآباده،دانشگاه آزاد اسلامی،آباده،ایران
کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی و مدرس دانشگاه علمی کاربردی
دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق گرایش جزا و جرم شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت
چکیده
هدف از پژوهش، توصیف رابطه سبک های رهبری با میل به نوآوری و استرس شغلی کارکنان بیمارستان شهرستان اقلید بود. این پژوهش از نظر روش، توصیفی و از نوع همبستگی بوده است، بدین منظور 08 نفر از افراد شاغلدربیمارستان شهرستان اقلید به شیوه ی تصادفی ساده انتخاب شدند. اطلاعات مورد نیاز با استفاده از سه پرسشنامه سبک های رهبری با میل به نوآوری )خلاقیت( و استرس شغلی جمع آوری شد. که پایایی آنها مورد تایید این پژوهشمی باشد. دادهای جمع آوری شده از طریق آزمون همبستگی پیرسون و آزمون تی تست مستقل مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد که بین سبک های رهبری با میل به نوآوری رابطه مثبت و معنادار و بین سبک های رهبری و نوآوری و استرس شغلی رابطه منفی و معنادار وجود دارد. همچنین بین افراد زن و مرد از نظر نمره سبکهای رهبری با میل به نوآوری و استرس شغلی تفاوت معنا دار وجود دارد به گونه ای که در نمره سبک های رهبری برتری با گروه مردان و در نمره نوآوری و استرس شغلی برتری با گروه زنان می باشد همچنین بین افراد مجرد و متاهلاز نظر نمره سبک رهبری و نوآوری تفاوت معنا دار وجود ندارد. اما از نظر نمره استرس شغلی تفاوت معنا دار وجود دارد به گونه ای که در نمره استرس شغلی برتری با گروه افراد مجرد می باشد. با توجه به این مباحث می توان گفت که کارکنان یک مرکز که مهمترین سرمایه انسانی آن مرکز می باشند اگر از قدرت رهبری مناسب برخوردار باشندزمینه بروز نوآوری مناسب برای آنان فراهم می گردد. و میزان استرس شغلی آنان هم کنترل می گردد. تا یک مرکز با بهترین کارکرد اجرایی روبرو شود.کلیدواژه ها
سبک های رهبری ، میل به نوآوری ، استرس شغلی ، کارکنانمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.