برونمرزیسپاری فرایندهای حسابداری و کنترلهای داخلی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MANAGECONF01_228
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 527
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن عزیزپورشیرسوار

کارشناس ارشد حسابداری، واحد علوم و تحقیقات تهران خمین، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

چکیده

هدف این مطالعه توسعه یک دستور کار پژوهشی در زمینه کنترلهای داخلی برای برونمرزیسپاری فرایندهای حسابداری است. علاوهبراین، مطالعه حاضر ارتباط بین کنترلهای داخلی فرایندهای حسابرسی برونسپاری شده و حسابرسی سازمانرا مورد بحث قرار میدهد. برونمرزیسپاری فرایندهای حسابداری به یکی از شیوههای معمول فرایندهای تجاری تبدیل شده است که توسط اکثر شرکتها جهت کاهش هزینهها و تمرکز بر اولویتهای اصلی سازمان بکار میرود. با این وجود،درک ما درباره کنترلهای داخلی فرایندهای برونسپاری شده، محدود است. یافتههای اصلی پیشنهاد میکند که برون مرزی سپاری موجب صرفهجویی در هزینهها میشود و به مشتریان اجازه میدهد تا بر اولویتهای اصلی سازمان تمرکز کنند. اما برونمرزیسپاری خطراتی را نیز برای مشتریان سازمان در پیدارد. برای کاهش این خطرها و مطابقت آن با الزامات قانونی کشورها، مشتریان و فروشندگان نیاز دارند تا بطور موثر کنترلهای داخلی کارآمد را برای فرایندهای کسب و کار برون سپاری شده، ایجاد کنند. مشتریان باید به دنبال فروشندگانی باشند که فرایندهای تجاری مناسبی داشته باشند وتمایل به فراهم آوردن گزارشی درباره کنترل خدمات ارائه شده داشته باشند. علاوه بر این، مشتریان باید از برون مرزیسپاری فرایندهایی که اثر نامطلوبی بر سیستم کنترل داخلی دارند، اجتناب کنند. بطور مشابه، فروشندگان باید از انجام دادن فرایندها برای مشتریانی که از نگهداری کارآمد کنترلهای داخلی ناتوان هستند، جلوگیری کنند. مطالعه ماپیامدهایی برای دانشگاهیان و محققان در درک عوامل و عواقب ناشی از کنترل داخلی برای فرایندهای برونسپاری شده دارد. این مطالعه سعی میکند با پرکردن شکاف موجود در پژوهشهای قبلی در زمینه کنترلهای داخلی و حسابرسی، مجموعهای از سوالات پژوهشی را برای پژوهشهای علمی توسعه دهد.

کلیدواژه ها

برونمرزیسپاری، کنترلهای داخلی، فرایندهای حسابداری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.