شناسایی و بررسی نقش عوامل کلیدی موثر بر استقرار مدیریت دانش درزنجیره تامین و اولویت بندی آنها با استفاده از روش تاپسیس فازی مورد مطالعه : شرکت پارس خودرو
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: ششمین کنفرانس مدیریت دانش
- کد COI اختصاصی: IKMC06_559
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 551
نویسندگان
چکیده
مدیریت دانش یکی از مهمترین عوامل حیاتی موفقیت در سازمان های امروزی محسوب می شود. سودمندی پروژه مدیریت دانش بستگی زیادی به هماهنگی عوامل کلیدی دارد. با توجه به اینکه عوامل موفقیت مدیریت دانش در ادبیات بطور وسیعی بحث شده است، با این وجود مطالعات محدودی در حوزه زنجیره تامین صورت گرفته است. بنابراین شناسایی و بررسی عوامل کلیدی موفقیت مدیریت دانش که منجر به بهبود عملکرد (اثربخشی 5 کارایی) مورد انتظار زنجیرہ تامین می گردد، دارای اهمیت فراوان می باشد. لذا تحقیق حاضر به شناسایی و بررسی نقش و اولویت بندی عوامل موفقیت مدیریت دانش که منجر به بهبود عملکرد زنجیره تامین شرکت پارسی خودرو می گردد، می پردازد. دار راستای اهداف تحقیق، بر اساس مطالعه دقیق عوامل اصلی موفقیت مدیریت دانش که توسط محققان و صاحب نظران گوناگون به صورت نظری و تجربی صورت گرفته است و با استفاده از ابزار پرسشنامه، ۲۹ عامل کلیدی شناسایی و در پنج دسته کلی طبقه بندی گردید. در ادامه تاثیر مدیریت دانش بر عملکرد زنجیره تامین صورت پذیرفت. سپس بر پایه این عوامل اصلی موفقیت و شاخص های مربوطه، یک ابزار در قالب پرسشنامه هایی برای تعیین اهمیت 3 اولویت بندی آنها با استفاده از تکنیک TOPSIS FUZZ Y از دیدگاه کارشناسان و خبرگان شرکت پارس خودرو توسعه داده شد. بر اساسی این مطالعه، هر پنج گروه از عوامل کلی شناسایی شده (رهبری، فرهنگ سازمانی، ساختار و فرآیند، فناوری اطلاعات، مدیریت منابع انسانی) تاثیر بسزایی بر استقرار و بهبود عملکرد زنجیره تامین شرکت پارس خودرو دارند. در ادامه تحقیق، با اهمیت ترین مولفه ها با استفاده از قانون پاره تو تعیین گردیده که می تواند به عنوان یک راهنما برای سازمان ها جهت اولویت بندی و تنظیم فعالیت های مدیریت دانش مورد استفاده قرار گیردکلیدواژه ها
مدیریت دانش،زنجیره تامین ،عوامل کلیدی موفقیت ،بهبود عملکردمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.