ارائه الگوی اندازه گیری سرمایه اجتماعی درایران باروش تلفیقی آ.ان.پی ودیمتل فازی
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: ششمین کنفرانس مدیریت دانش
- کد COI اختصاصی: IKMC06_553
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 833
نویسندگان
دانشجوی دکترا مدیریت آموزشی و مدرس دانشگاه جامع علمی - کاربردی
استادوعضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس تهران
چکیده
طرح مسئله: سرمایهٔ اجتماعی، یکی از مهم ترین عناصر پویای نظام اجتماعی و فرهنگی هر جامعه به حساب می آید. هدف اصلی این مقاله، ارائه الگو و شاخصی های مناسب اندازه گیری سطح سرمایهٔ اجتماعی و درجه اهمیت شاخصی ها با استفاده از نکته نظرات خبرگان این حوزه می باشد. روش تحقیق : تحقیق حاضر از نوع مطالعات اکتشافی می باشد که اطلاعات مورد نیاز از طریق نشست با خبرگان حوزه علوم تربیتی، شاخصی های مناسب اندازه گیری سرمایه اجتماعی ,| احصاء و با استفاده از تحلیل عاملی تائیدی، مطلوبیت مدل، مورد قبول جامعه خبره واقع شد. یافته های تحقیق: یافته های تحقیق منجر به ارائه ۵ شاخصی اصلی و ۲۷ شاخصی فرعی برای اندازه گیری سطح سرمایه اجتماعی در ایران با درجه اهمیت هر کدام از مولفه ها گردید. همچنین نتایج نشان داد که شاخص اصلی مشارکت پذیری، تعامل و تعهد اجتماعی در جریان تأثیرگذاری و تأثیرپذیری ابعاد، دارای اهمیت بیشتری نسبت به سایر ابعاد دارا است. نتایج تحقیق: با توجه به اینکه نتیجهٔ این تحقیق، آگاهی از شاخصی های استاندارد و مورد تأیید به منظور تعیین جایگاه سطح سرمایه اجتماعی در سازمان ها و محلات می باشد و نیز پیشینه تحقیق نشان می دهد که در کشور ما شاخصی سرمایه اجتماعی در سطح سیاسی (ماکرو) وجود ندارد، مطالعه و بررسی شاخص سرمایه اجتماعی در سطح سیاسی به محققان کشور پیشنهاد می گرددکلیدواژه ها
سرمایه اجتماعی ،درجه اهمیت ،آ.ان.پی،دیمتل،الگووشاخص اندازه گیریمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.