بررسی رابطه بین مولفه های مدیریت دانش ترکیبی و تحمل ابهام مطالعه موردی: بیمارستانهای دولتی شهریزد
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: ششمین کنفرانس مدیریت دانش
- کد COI اختصاصی: IKMC06_529
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 468
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحددهاقان اصفهان
عضوهیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحددهاقان اصفهان
چکیده
مدیریت دانش ترکیبی، با مد نظر قرار دادن پاردایم هایی اعم از تفسیری و عملکردی در صدد استفاده از وقایع ذهنی و عینی دانش می باشد. امروزه، سازمان ها با بکارگیری ابزارهای موجود در مدیریت دانش ترکیبی مبادرت به کاهش تحمل ابهام در محیط کار می ورزند. تحمل ابهام، دامنه واکنش های افراد به محرکی نا آشنا، پیچیده و نامشخص است. با توجه به شرایط متغیر محیطی حاکم بر محیط کسب و کار، نیاز به افرادی توانمند در زمینه تحمل ابهام می باشد. این پژوهش به دنبال بررسی رابطه بین مؤلفه های مدیریت دانش ترکیبی شامل اتاق گفتگو، ارتباطات سازنده، برپایی سمینارهای داخلی و خارجی، برگزاری نمایشگاه دانش و ایجاد مخازن دانش و تحمل ابهام کارکنان است. تحقیقات در بیمارستان های دولتی شهر یزد و بر اساس مدل ارتباطات و انگیزاننده دانش در سال 1392 صورت گرفته است. حجم جامعه آماری 2790 نفر از پرسنل بیمارستان ها و حجم نمونه 338 نفر می باشد. جهت سنجش از دو پرسشنامه مدیریت دانش محقق ساخته و تحمل ابهام باندر استفاده شده است. برای بررسی سطح معناداری داده ها، آزمون های پیرسون و اسپیرمن به کار رفته و نتایج نشان می دهد که بین مدیریت دانش ترکیبی و تحمل ابهام در سطح معنادار 01/0 رابطه وجود داردکلیدواژه ها
مدیریت دانش ترکیبی ،تحمل ابهام ،نمایشگاه دانش ،مخازن دانشمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.