بررسی کارکرد نظریه چهارربع مغزی ندهرمان درنیل به بلوغ دانش وتفکرمتوازن
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: ششمین کنفرانس مدیریت دانش
- کد COI اختصاصی: IKMC06_518
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1278
نویسندگان
معاون دبیرستان سماکرمانشاه
رئیس مرکزمطالعات وزارت ورزش و جوانان
مدرس کارآفرینی وبازاریابی
چکیده
اکنون که در دوره فناوری اطلاعات و رسانه ها و در واقع دوران طلایی زندگی بشر به سر می بریم این سوال مطرح است: معجزه ای که دوران حاضر یا دوران سوم را خلق نموده است چیست ؟ شاید پاسخ انرژی هسته ای ، مسافرت فضایی، ابزار های مدیریتی و غیره باشد، اما قضیه چیز دیگری است.این ها همه مهم اند اما همه اینها معلول آن نیرو می باشند! پس این راز بزرگ و این نیروی عظیم چیست؟ این راز شگفت انگیز، شاید قدرت فوق العاده ای باشد که محصول کشف جعبه سیاه مغز انسان توسط راجرز اسپری است. این کشف، علم پزشکی را متحول کرد و به اسپری کمک کرد جایزه نوبل سال ۱۹۸۱ را بدست آورد. پس از آن ند هرمان پدر تکنولوژی تسلط مغز، نظریه ۴ ربع مغزی را مطرح کرد و به این نتیجه رسید که مغز نه فقط از جنبه فیزیکی، بلکه از جنبه عملکردی نیز تخصصی می باشد. وی معتقد است که افراد از نیم کره های مغز به یک شیوه و با فراوانی برابری استفاده نمی کنند. در واقع افراد برای حل مسئله از حالت مسلط مغز خود استفاده می کنند. سیستمهای آموزشی ما تمرکز خود را برنیمکره چپ افراد قرار داده، و توانایی های خلاقانه و نوآورانه و همچنین عواطف و کارگروهی به عنوان کارکردهای نیمکره راست مغز را مورد غفلت قرار داده اند. این مقاله سعی دارد با رویکردی تحلیلی، مهمترین کارکرد مدیریت دانش یعنی دانش ضمنی را با استفاده از این مدل به سمت بلوغ و تفکر متوازن هدایت کندکلیدواژه ها
هرمان،4ربع ،مغز،بلوغ دانش ،تفکرمتوازن ،خلاقیتمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.