بررسی راهکارهایی برای غلبه بر موانع کاربرد دانش در بانک سپه استان گیلان
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: ششمین کنفرانس مدیریت دانش
- کد COI اختصاصی: IKMC06_213
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 566
نویسندگان
شرکت آشیانه نسل فردا/کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی
شرکت دژآب آریا/ کارشناس ارشد MBA
آزاد/کارشناس ارشد MBA
سازمان صنعت،معدن،تجارت/کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی
چکیده
مدیریت دانش شامل مدیریت سیستماتیکی از منابع حیاتی دانش و فرآیند ایجاد، جمع آوری، استفاده، انتشار و کاربرد اطلاعات است. تحقیقات مختلفی در زمینه ی ایجاد، جمع آوری و انتشار دانش در میان اعضای سازمان صورت گرفته است. مشکل سازمانهایامروزی ما عدم استفاده و کاربرد مناسب دانش و اطلاعات موجود در سازمان است. بنابراین هدف کلی تحقیق بررسی راهکارهایی برای غلبه بر موانع موجود کاربرد دانش درسازمان می باشد. در این تحقیق موانع کاربرد دانش در دو دسته کلی عوامل فردی و سازمانی تقسیم شده است. عوامل فردی عبارتند از مقاومت داخلی، اعتماد، انگیزش و شکاف بین آگاهی و دانش. عوامل سازمانی نیز شامل اجتناب از تعارض، بروکراسی و عوامل شغلی می باشد. جامعه آماری این تحقیق را کارکنان بانک سپه در استان گیلان تشکیل می دهد. داده ها از طریق پرسشنامه جمع آوری شد و از طریق ضریب همبستگی پیرسون مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد که از میان عوامل فردی مقاومت ه دهنده داخلی و اعتماد و از میان عوامل سازمانی به ترتیب اجتناب از تعارض، بروکراسی و عواملشغلی بیشترین تاثیر را در عدم کاربرد دانش داشتندکلیدواژه ها
کاربرد دانش، عوامل فردی، عوامل سازمانی، بانکمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.