بررسی و مقایسه مدهای کاری CCM و DCM ریزاینورتر فلای بک در سیستم فتوولتائیک

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی محیط زیست و منابع طبیعی
  • کد COI اختصاصی: IENC01_204
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 774
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امین پایدار

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی،واحد خوراسگان)اصفهان(،دانشکده فنی و مهندسی،گروه برق،اصفهان،ایران

حسین قسوری

استادیار،دانشگاه آزاد اسلامی،واحد کاشان،دانشکده فنی و مهندسی،گروه برق،کاشان،ایران

چکیده

الزامات و محدودیت های موجود در سیستم های فتوولتائیک ازجملههزینه تمام شده و راندمان کاری سیستم در بخش ها ی مختلف ا ینفناوری ایجاب می نماید راهکارهای جدیدی در این زمین ارائه گرددتا بتوان به سیستم مطلوبی چه از نظر هزینه تمام شده و هزینه متغیرو چه ازنظر رسیدن به راندمان مطلوب برای سیستم های فتوولتائیکدر نمونه های عملی دست پیدا کرد که درنهایت به صنعتی بومی وارزان در کشورمان تبدیل گردیده و بخشی از نیاز کشور از این طریقتأمین گردد، لذا یکی از قسمت ها ی مهم و حساس و هزینه بر درسیستم های فتوولتائیک مبدل های DC/AC یا همان اینورترها می باشد. در این مقاله نحوه عملکرد ریزاینورتر فلای بک در مدهای کاری CCM و DCM برای استفاده در سیستم های فتوولتائیک تک مرحله ای ارائه شده است. ساختار سیستم پیشنهادی جهت بررسی و مقایسه ارائه شده است. اینورتر ارائه شده ساختار نسبتاً ساده و در عین حال کاربردی دارد.

کلیدواژه ها

سیستم فتوولتائیک، ریز اینورتر فلای بک، مد کاری CCM و DCM

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.