نقش مدیریت شهری در دستیابی به توسعه پایدار گردشگری شهری در منطقه 22 تهران
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مدیریت شهری ایران
- کد COI اختصاصی: ICUM01_069
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 747
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت سیستم های اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین نویسنده مسئول
دانش آموخته دوره دکتری جغرافیای انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت
چکیده
منطقه 22 تهران در سالهای اخیر به محلی برای اجرای طرح های گردشگری بخصوص گردشگری شهری تبدیل شده و توجه مدیران ومسئولان را در سطح منطقه ای و فرامنطقه ای به خود جلب نموده است. از این منطقه با عنوان ریه های تهران و عرصه های فراغتی آیندهتهران تعبیر شده است. در واقع توسعه پایدار، گردشگری شهری و مدیریت شهری، سه ضلع از یک مثلث هستند که در صورت ارتباط مورربا یکدیگر به نتایج مثبتی منجر خواهند شد. با توجه به اهمیت موضوع گردشگری در منطقه 22 ، ضرورت پایدارسازی گردشگری شهری ونقش انکارناپذیر مدیریت در این زمینه، پژوهش حاضر به بررسی نقش مدیریت شهری در دستیابی به توسعه پایدار گردشگری شهریمنطقه 22 تهران می پردازد. گردآوری اطلاعات با استفاده از روش کتابخانه های و تکمیل پرسشنامه از 150 نفر از ساکنان و 30 نفر ازمدیران شهری منطقه 22 انجام شد. برای تجزیه و تحلیل، از آزمون اسپیرمن و T تک نمونه ای استفاده شد. نتایج نشان داد که بین دیدگاهمدیران و ساکنان در خصوص نقش مدیریت در توسعه پایدار گردشگری شهری تفاوت وجود دارد. به گونه ای که ساکنان، بیشتر از مدیرانبه نقش سازنده روابط و همکاری های متقابل مردم و مدیران در دستیابی به توسعه پایدار گردشگری شهری معتقد بودند. همچنین بیشترمتغیرهای مربوط به تلاش مدیریت شهری منطقه 22 در دستیابی به توسعه پایدار گردشگری از نظر مدیران مطلوب و از نظر ساکناننامطلوب ارزیابی شد که به نظر می رسد شکاف عمیقی بین این دو گروه وجود داشته باشد. از اینرو لازم است با اتخاذ راهکارهایی، زمینههمکاری و پیوند بیشتر مردم و مدیران جهت توسعه پایدار گردشگری شهری فراهم شود.کلیدواژه ها
مدیریت شهری، گردشگری شهری، توسعه پایدار گردشگری، منطقه 22 تهرانمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.