مطالعه و بررسی پتانسیلهای گردشگری ساحلی بندر چابهار با استفاده از ماتریس سوات

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی اقیانوس شناسی خلیج فارس
  • کد COI اختصاصی: ICPGO03_024
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 684
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حیدر زارع

کارشناس ارشد بنادر و کشتیرانی،

محمدحسین یاراحمدزهی

استادیار دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار

رویا حقی چوبر

دانشجوی کارشناسی ارشد پردیس دانشگاه سیستان و بلوچستان

قاسم دلیر

دانشجوی کارشناسی ارشد پردیس دانشگاه سیستان و بلوچستان

چکیده

گردشگری دریایی موجب رونق اقتصادی، کاهش فقر، افزایش درآمد، کاهش بیکاری و در نتیجه بهبود کیفیت زندگی مردم و افزایش رفاه اجتماعی را به همراه دارد. کشورمان در شمال و جنوب دارای بیش از 5700 کیلومتر مرز آبی است که توانایی بهرهمندی از مزایایگردشگری دریایی را دارد. در این میان، بندر چابهار دارای آب و هوای مناسب و شرایط طبیعی بکری هست که در جذب گردشگران میتواندنقشی مهم ایفاء کند. این مقاله با مدل استراتژیکی سوات، نقاط قوت، ضعف، فرصت و تهدید بندر چابهار در زمینه گردشگری دریایی را شناسایی و استراتژیهای مختلف برای شرایط گوناگون ارائه داده است. از مهمترین راهکارها برای بهبود گردشگری دریایی چابهار میتوان به استراتژی توسعه فیزیکی و زیرساختی، استراتژی جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی و استراتژی بازاریابی جهت معرفی پتانسیلهای گردشگری دریایی چابهار اشاره کرد

کلیدواژه ها

گردشگری دریایی، بندر چابهار، ماتریس سوات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.