ارائه مدلی ترکیبی جهت انتخاب تامین کنندگان با استفاده از تکنیک تحلیل شبکه ودیمتل فازی و تخصیص سفارشات با استفاده از تکنیک برنامه ریزی آرمانی فازی درشرکت مهندسی صنعت و تولید جمع ساز

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و علوم اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: ICMSCONF02_066
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 799
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کاوه حسین پورکمالی

دانشجوی کارشناس ارشد مدیریت صنعتی گرایش تولید و عملیات ، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ، دانشکده مدیریت و حسابداری

علی اروجلو

کارشناس ارشد مدیریت صنعتی گرایش تحقیق در عملیات ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین ، دانشکده مدیریت و حسابداری

معصومه معبودی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی گرایش تولید و عملیات ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین ، دانشکده مدیریت و حسابداری

فاده یزدانی پور

دانشجوی کارشناس ارشد مهندسی سیستم های اقتصادی اجتماعی گرایش انرژی ، دانشگاه علم و هنر یزد ، دانشکده مهندسی صنایع

چکیده

انتخاب مناسب ترین تامین کنندگان و تخصیص سفارش به آن ها در زنجیره تامین از اهمیت بسزایی برخوردار است. امروزه با رشد صنعت و کسب کار رقابتی، شرکتها بدنبال راههایی برای بهبود وضعیت خود در بازار هستند. در راستای همین هدف بسیاری از شرکتها و سازمانها از خدمات دیگر شرکتها یا تامین کنندگان بهره جسته اند. یکی ازمسائل مهم مدیران صنایعانتخاب تامین کنندگان می باشد که بصورت سنتی معیارهایی نظیر کیفیت و قیمت و زمان تحویل در آن لحاظ میگردد، همزمان با توجه مدیران به زنجیره تامین مراحل انتخاب تامین کنندگان تکامل یافته و شاخص ها طبق اهداف سازمانی انتخاب تامین کننده، متکامل تر شده است. در بحث ارزیابی تامین شرکت مهندسی صنعت و تولید جمع ساز نیز از این قاعده مستثنینیست. در این مقاله در مرحله اول به انتخاب تامین کنندگان پرداخته ایم و این کار را با استفاده از تکنیک های دیمتل فازی و تحلیل شبکه فازی انجام می دهیم و در مرحله بعد به تخصیص سفارش به تامین کنندگان با استفاده از مدل برنامه ریزی آرمانی فازی می پردازیم. استفاده از مدل های فازی جهت انتخاب تامین کننده و تخصیص سفارشات باعث غلبه بر بحث عدم اطمینان می شود.

کلیدواژه ها

زنجیره تامین، ارزیابی تامین کنندگان، تکنیک دیمتل فازی، تکنیک تحلیل شبکه فازی، برنامه ریزی آرمانیفازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.