سیستم اتوماتیک تشخیص و ثبت امتیاز تیراندازی در میدان تیر سلاحهای سبک
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در علوم،مهندسی و فناوری
- کد COI اختصاصی: ICMRS02_150
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2457
نویسندگان
کارشناسی ارشد، گروه مکاترونیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر
کارشناسی ارشد، گروه مکاترونیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه کامپیوتر ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر
چکیده
در سالهای اخیر رقابت شدیدی با گسترش روش های بهینهسازی و سایر روش ها برای پردازش سریع و عالی تصاویربوجود آمده است. با پردازش سریع و کمترین خطا میتوان به هوشمندسازی پردازش تصاویر بدون دخالت انسان بهموفقیت بزرگی رسید تا تمامی صنایع و سایر کاربردهای مختلف به صورت هوشمند مکانیزه شوند. تاکنون پژوهش های زیادی در زمینه پردازش تصویر انجام شده است اما در زمینه امتیاز دهی سیبل میدان تیر اندازی به دلیل ماهیت نظامی آن تحقیقی که منتشر شده باشد انجام نشده است . در این پژوهش از روش آشکارسازی لبه رابرتز استفاده شده استاپراتور رابرت کراس با یک محاسبه ساده و سریع کار اندازه گیری گرادیان فضایی دو بعدی را بر روی یک تصویر انجام می دهد. اپراتور متشکل از یک جفت هسته کونولوشن2*2 می باشد. دقت بدست آمده در این وش برابر98/6درصد میباشد. که در مقایسه با روش های قبلی افزایش چشم گیری را به همراه داشته است. بیشترین خطا مربوط به تشخیص و امتیاز دهی مناسب در زمان لرزش سیبل و هوای نامساعد می باشد. با توجه به اینکه تصاویر به صورت غیر برخط هستند میزان پاسخ دهی برای تشخیص در حد خوبی میباشد که میتوان از این روشها به صورت برخط در خطوط آتش )تیراندازی( استفاده کرد که میزان کارایی سیستم خط آتش به نحوه چشمگیری افزایش میدهد و از دخالت انسانی به صورت چشمگیری میکاهد که این به هوشمند سازی میدان تیر و ترقی کشورمان در ضمینه نظامی و ورزشی با کمترین هزینه و زمان و کاهش نیروی انسانی کمک فراوانی خواهد کرد.کلیدواژه ها
پردازش تصویر، تشخیص لبه، سیبل تیراندازی، امتیازدهیاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.