تاثیر مبلمان شهری در ارتقا کیفیت فضای شهری نمونه ی موردی خیابان پیروزی مشهد

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در علوم،مهندسی و فناوری
  • کد COI اختصاصی: ICMRS02_149
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 512
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا مبهوت

دکتری برنامه ریزی شهری ، مدیرگروه شهرسازی موسسه آموزش عالی خاوران

بیتا موذن کاشانی

دانشجوی کارشناسی موسسه آموزش عالی خاوران

چکیده

تحلیل مبلمان شهری جزوه حوزه مطالعات برنامهریزی شهری است؛که با نگاهی منسجم به فضای شهرهای امروزی در پی ایجاد محیطی مناسب و سازگار با زندگی شهری میباشد. بنابراین با استفاده از اصول و مبانی حاکم بر هر یک از عناصر تأثیرگذار بر مبلمان شهری باید بهساماندهی محیط و منظر شهر پرداخت و با خلق گزینههای ممکن و سازگار با هر یک از قسمتهای شهر به محیطی مناسب و ایدهآل نایل آمد . این روزها نقش مبلمان شهری در خدمت رسانی به شهروندان هر شهر بر کسی پوشیده نیست ، به طوری که در بسیاری از موارد برای پاسخگویی به نیاز شهروندان در امر خدمات شهری، دقت فدای سرعت شده و حفظ هویت و زیبایی، به ویژه در مبلمان شهری، قربانی نیازهای مقطعی ونسنجیدهی روزمرهی شهر می شود. این مقاله سعی بر آن دارد تا به نقش مبلمان شهری در برآورد نیاز شهروندان و همچنین چالش هایمبلمان شهری خیابان پیروزی مشهد بپردازد. روش تحقیق در این پژوهش بر پایه مطالعات کتابخانهای واستفاده از منابعی است که همگی حاصل مطالعات میدانی و مبتنی بر روشهای علمی است، در بررسی ها با توزیع پرسشنامه در جامعه آماری مشخص در محدوده پیروزی تکنیک مورد استفاده در این تحقیق نرم افزار spss میباشد که میزان رضایتمندی شهروندان مورد بررسی قرار گرفته است. یافته هاحاکی از آن است که محدوده بلوار پیروزی به لحاظ وضع موجود مبلمان مورد استفاده در آن در وضعیت نسبتا مطلوبی میباشد ولیکننظارت همگانی توجه مسئولین شهری را بیش از پیش میطلبد

کلیدواژه ها

گسترش شهر، مبلمان شهری، برنامه ریزی شهری، طراحی مبلمان، خیابان پیروزی، نرم افزار spss

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.