تاثیر اعمال مدیریت یکپارچه تغییر شرح کار برروی ارتقاء عملکرد طرحهای توسعه میادین نفتی بیع متقابل با رویکرد استاندارد PMBOK

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: همایش بین المللی مدیریت نوین در افق 1404
  • کد COI اختصاصی: ICMMV01_156
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 618
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا مقدم

کارشناسی مهندسی صنایع و کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی شرکت ملی نفت ایران

احمدرضا کسرایی

دانشیار، دانشکده مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی واحدمرکزی، تهران

مرتضی مقدم

کارشناس اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی ، کارشناس ارشد رشته اقتصاد از دانشگاه علامه طباطبایی بانک آینده

چکیده

با توجه به اینکه تغییرشرح کار در پروژه های توسعه میادین نفتی امری اجتناب ناپذیر می باشد لذا در این تحقیق جهت دستیابی به اهداف تعیین شده در قرارداد پیشنهاد می گردد تغییرشرح کار بصورت یکپارچه و توسط کمیته ای متشکل از تخصصهای مختلف فنی، اقتصادی و حقوقی کنترل گردد تا این امر باعث ارتقاء عملکرد پروژه گردد. این کنترل یکپارچه شرح کار بمعنای کنترل تاثیر تغییر شرح کار بصورت همزمان بروی سایر حوزه های دانشی تعریف شده در استاندارد PMBOK از قبیل زمان، هزینه، کیفیت، ....می باشد. این کنترل همزمان و یکپارچه باعث ارتقاء عملکرد پروژه های توسعه میادین نفتی می گردد که فرضیه اصلی این تحقیق بشمار می رود. در جهت آزمون این فرضیه از اطلاعات کتابخانه ای، تجربیات پژوهشگر و پرسشنامه استفاده شده است. در این راه نمونه ای از جامعه آماری متخصصان و خبرگان صنعت نفت انتخاب و اقدام به پرکردن پرسشنامه و تحلیل داده های کسب شده از آن گردید. ابتدا روایی و پایایی پرسشنامه تهیه شده تایید گردید که این بمعنای توصیف کامل فرضیه ها توسط پرسشنامه می باشد. آزمون انجام شده بروی داده ها و تحلیل آنها نشانگر تایید تاثیر کنترل یکپارچه شرح کار بروی ارتقاء عملکرد پروژه های توسعه نفتی که بصورت بیع متقابل اجرا می شود می باشد. لذا با توجه به نتایج تحقیق پیشنهاد می گردد که در صورت تغییر شرح کار در پروژه های نفتی که بصورت بیع متقابل اجرا می شود، کنترل این تغییر بصورت یکپارچه و با جزئیاتی که در این تحقیق ارایه شده انجام گردد.

کلیدواژه ها

تغییر شرح کار، بیع متقابل، توسعه میادین نفتی، کنترل یکپارچه، ارتقاء عملکرد، PMBOK

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.