ارائه مدلی دو هدفه ی مکان یابی جهت تخصیص دستگاه های خود پردازمطالعه موردی : بانک انصار

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: ICMHCONF02_123
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 840
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آیت اله ابراهیمی

مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره بانک انصار، دکتری مدیریت سیستم ها

محمدصادق ابویسانی

مسئول دایره سازمان بانک انصار، کارشناس ارشد مدیریت صنعتی(مالی)

مصطفی محمدی

کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، دانشگاه علوم و فنون مازندران

چکیده

در عصر حاضر به دلیل وجود رقابت بین بانک ها ومؤسسات مالی برای جذب بیشتر منابع، صرف هزینه های گزاف ایجاد بانک هاو مؤسسات مالی و هم چنین توجه به ارتباطات و سهولت در دسترسی و نحوه ی ارائه خدمات بهتر بانکداری به مردم جهتجذب سرمایه ، توزیع و مکانیابی بهینه دستگاه های خودپرداز بانک ها از موضوعات مهم به شمار می آید. امروزه نیاز مردم بهخدمات بانکی پیش از پیش در حال افزایش است و به نظر می رسد، تشابه تبلیغ بانک ها در رسانه ها و اهدای جوایز ویژه و دیگرروشهای ترویجی، انگیزه لازم را در مشتری به وجود نمی آورد و لازم است به طرح ها و پروژه های ابداعی و راهکارهای نوین بانگرش بلندمدت پرداخته شود. خدمات نوین بانکداری نیز از جمله مواردی است که موجب افزایش رضایت مشتری شده و منجربه افزایش سپرده مشتریان در بانک و استفاده بیشتر از خدمات بانک گردد. علاوه بر موضوعات ذکر شده در بالا، کمبود دستگاههایخوپرداز و عدم مکانیابی درست برای این دستگاهها از طرف بعضی از شعب بانکها را تقریبا میتوان در اکثر نقاط کشور مشاهدهکرد که این امر منجر به این شده است که علیرغم فواید و منافعی که استفاده از این دستگاهها دارند، بعضا موجب نارضایتیمردم شود و این خود برخلاف تبلیغاتی است که این بانکها در سطح رسانه های عمومی مثل تلویزیون و رادیو و ... انجام میدهند.از طرف دیگر با توجه به رشد روز افزون جمعیت شهرها و با توجه به نیازهایی که این افراد برای بهره مند شدن از خدمات عمومیبه ویژه بانکها دارند، این امر ضرورت انتخاب مکان مناسب و تعداد بهینه این دستگاهها را که امروزه یکی از مهمترین ابزارها درجهت گسترش صنعت بانکداری است روشن میکند. این پژوهش به ارائه مدلی دو هدفه برای مکان یابی- تخصیص دستگاه هایخودپرداز بانک انصار می پردازد و جهت تست و آزمون مدل ریاضی پیشنهاد شده، مکانیابی و تخصیص دستگاه های خودپردازشهر آمل را به عنوان یک مطالعه موردی، مورد بررسی قرار می دهد

کلیدواژه ها

مکان یابی-تخصیص، دستگاه خودپرداز، مدلسازی ریاضی،بانک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.