سیر تاریخی تعلیم و تربیت در ایران باستان
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت ، اقتصاد و علوم انسانی
- کد COI اختصاصی: ICMEH03_230
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 9120
نویسندگان
استاد دانشگاه ، دانشگاه آزاد اسلامی کرج ، البرز ، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته برنامه ریزی آموزشی ، دانشگاه آزاد اسلامی کرج ، البرز ، ایران
چکیده
زمینه و هدف : آموزش و پرورش ایران تحت تاثیر تغییرات سیاسی اجتماعی شاهد دگرگونی های عمده ای بوده و فلسفه تعلیم و تربیت مبارزه با جهل و پرورش فضایل اخلاقی بوده است دخالت دولتها و آزادی خانواده ها دو روش عمده در این دوران میباشد از عوامل تاثیر گذار د تربیت : طبیعت . عقاید دینی وضعیت جغرافیایی بیشترین تاثیر را داشته اند هدف های عمده را میتوان در خدمت به کشور و خانواده جستجو کرد خانواده به عنوان اساسی ترین بنیاد تربیتی آن زمان بوده است از نکات عمده تربیتی دوران هخامنشی : تبادلات علمی مبارزه با بیسوادی تقویت روحیه امانت داری قابل ذکر است در دوره ساسانی هدف عمده آماده کردن جوانان برای یک نظام سیاسی اجتماعی بوده است . روش کار : این پژوهش از نوع مطالعات توصیفی بوده و برای گرد آوری اطلاعات از روش مطالعات کتابخانه ای استفاده شده است . نتیجه گیری: با نگاهی گذرا به تاریخ آموزش و پرورش ایران باستان این باور که از پیشتازان دانش بشری بوده و حق بزرگی بر تمدن بشری دارند محکمتر میشود . باشد که ما وایندگان به یافته ای علمی گذشتگان مهر بورزیم آنها را دوباره بررسی کنیم بر رفع کاستی های آها همت کنیم و چیزی ببر آن بی افزاییم و آنرا پربار تر به آیندگان بسپاریمکلیدواژه ها
ایران باستان تعلیم و تربیت . آموزش و پرورش . مادها. هخامنشیان . ساسانیانمقالات مرتبط جدید
- تاثیر ارتباط برند با خود در رابطه بین تجربه برند حسی و وفاداری برند
- تاثیر تجربه برند حسی بر وفاداری برند در بین مشتریان صنعت لوازم خانگی پارس خزر شهر مراغه
- تاثیر کفایت برند در رابطه بین دیجیتالی شدن برند بر عملکرد بازار برند عالیس در شهر مراغه
- بررسی تاثیر دیجیتالیشدن برند بر عملکرد بازار برند عالیس در شهر مراغه
- بررسی تاثیر توزیع کالابرگها بر بهبود اقتصاد جامعه از دیدگاه خانوارها (مطالعه موردی: دهکهای ۱ تا۷ )شهر تبریز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.