مکان یابی مناطق شور با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS واحد عمرانی دژ شهرستان هویزه
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: همایش ملی بهره برداری بهینه از منابع آب
- کد COI اختصاصی: IAUD01_202
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 651
نویسندگان
دانشجوی دکتری خاکشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان و واحد مطالعات جهاد نصر
دانشجوی دکتری خاکشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان
کارشناس مطالعات جهاد نصر
کارشناسی ارشد فیزیک خاک دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات فارس و مدیر مطالعات جهاد نصر
چکیده
شوری خاک بر اثر تجمع املاح خاک می باشد و با افزایش غلظت املاح محلول افزایش می یابد. تعیین شوری خاک از آنجایی کهاین املاح در روی گیاه غالبا به طور غیرمستقیم و از طریق تاثیر بر پتانسیل اسمزی و در نتیجه کاهش جذب رطوبت بوسیلهریشه ها و بذرهای جوانه زده تاثیر می گذارد ، دارای اهمیت فراوانی است. محدوده مورد بررسی جزئی از اراضی شهرستان هویزهواقع در غرب استان خوزستان بوده و حدوداً در پنج کیلومتری شرق شهر هویزه قرار دارد. محدوده مطالعاتی از شمال به رودخانهکرخه نور محدود می گردد. محدودیت شوری و قلیائیت در بیش از 50 درصد ناحیه مطالعاتی در حد زیاد تا بسیار زیاد می باشد.علاوه بر این به استناد نتایج تناسب اراضی در شرایط آتی سطح وسیعی از اراضی دشت های رسوبی رودخانه ای و بخشی ازدشت های سیلابی پس از اجرای عملیات اصلاحی اصلی همچون زهکشی و آبشویی جهت اجرای پروژه های آبیاری توصیهگردیده اند.کلیدواژه ها
شوری خاک، اراضی شور، سامانه اطلاعات جغرافیایی، واحد عمرانی دژ هویزهمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.