بررسی رابطه بین اختلال یادگیری با اختلال نارسایی توجه / بیش فعالی در دانش آموزانمدارس ابتدایی شهر همدان

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی، مطالعات اجتماعی و فرهنگی
  • کد COI اختصاصی: EPSCONF04_276
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2348
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احسان مخدومی

دانشجوی کارشناسی رشته حقوق

مهدی جوادی

چکیده

هدف این پژوهش بررسی رابطه بین اختلال یادگیری با اختلال نارسایی توجه / بیش فعالی در دانش آموزان مدارس ابتدایی شهر همدان است. روش تحقیق در پژوهش حاضر استفاده از آمار توصیفی بوده است . روش به کار رفته در آن از نوع پیمایشی (نظر خواهی )می باشد . فهرست نشانه های مرضی کودک CSI-4 یک مقیاس درجه بندی رفتار است که اولین فرم آن در سال 1984 توسط اسپرافکین و گادو براساس طبقه بندی DSM-II برای غربال 18 اختلال رفتاری و هیجانی کودکان 5 تا 12 سال طراحی شد و بارها مورد تجدید نظر قرار گرفت و در سال 4881 براساس طبقه بندی DSM_IV تغییرهای کمی در آن به وجود آمد و با نام CSI_4 به چاپ رسید. این فرم فهرست CSI_4 همانند فرم های پیشین دو فرم والد و معلم داشت. فرم والد دارای 97 سئوال است که 18 سئوال آن اختلال نارسایی توجه / بیش فعالی را غربال می کند ؛برای تجزیه و تحلیل اطلاعات از آمار توصیفی شاملفراوانی، میانگین ،درصد فراوانی ،انحراف معیار و هم چنین از آمار استنباطی برای تعیین صحت یا سقم فرضیه ها که شامل آزمون آلفای کرونباخ و روایی ساده می باشد. پس از تجزیه و تحلیل یافته های پژوهش به این جمع بندی دست پیدا می کنیم که : بین مشکلات یادگیری با اختلالات رفتاری دانش آموزان رابطه معناداری وجود ندارد. بین عوامل خواندن با اختلال رفتاری دانش آموزان رابطه معناداری وجود دارد. بین شناخت اجتماعی با اختلال رفتاری دانش آموزان رابطه ی معناداری وجود دارد. بیناضطراب اجتماعی با اختلال رفتاری دانش آموزان رابطه معناداری وجود دارد. بین مشکلات فضایی با اختلال رفتاری رابطه معناداری وجود دارد. بین مشکل در ریاضی با اختلال رفتاری دانش آموزان رابطه معناداری وجود ندارد.

کلیدواژه ها

مشکلات فضایی، اختلال رفتاری، شناخت اجتماعی، اختلال نارسایی، اضطراب اجتماعی، مشکل در ریاضی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.