بررسی تاثیر شهرت اخلاقی و ارزش های ادراک شده برای رضایت مندی و وفاداری مشتریان مطالعه موردی (صنعت هتلداری در شهر اصفهان)

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین همایش ملی گردشگری پایدار با رویکرد گردشگری ورزشی، سلامت و محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: CONFTI01_071
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 492
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مسلم اسداللهی

شهرکرد ، بلوار فارابی شمالی ، خیابان دستغیب، کوچه یک، پلاک دو

چکیده

پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی و از نوع عملی است و از نظر روش توصیفی- پیمایشی است. در این پژوهش با توجه به مدل تحقیق یک فرضیه اصلی (که به بررسی معناداری تاثیر شهرت اخلاقی وارزش ادراک شده بر رضایت و وفاداری مشتریان در صنعت هتلداری شهر اصفهان می پردازد) وچهار فرضیه فرعی (که به بررسی معناداری تاثیر ادراک مشتری از ارزش دریافتی بر رضایت ازهتل، تاثیر ادراک مشتریان از شهرت اخلاقی هتل بر رضایت، همچنین تاثیرشهرت اخلاقی بر روابطه میان ارزش دریافتی و رضایت مشتریان و رضایت از هتل بر وفاداری مشتریان درصنعت هتلداری شهر اصفهان می پردازد)، مطرح گردیده است. جامعه آماری پژوهش حاضر نامحدود می باشد . که به دلیل نامحدود بودن جامعه آماری، (393 نفر) نمونه ازمیان مشتریان هتل های شهر اصفهان به طور تصادفی انتخاب شده و نتایج مورد تحلیل قرار گرفت که نمونه آماری به روش تصادفی ساده انتخاب شده است. ابزار جمع آوری اطلاعات محقق ساخته با تعداد 28 سوال که روایی آن با استفاده از نظر استاد راهنما، و متخصصان و صاحبنظران مدیریت و پایایی آن از طریق شاخص آلفای کرونباخ معادل 87/5% به دست آمد، که شامل مشخصات فردی، سوالهای اصلی و تخصصی ویژه ی بررسی فرضیه ها می باشد، دادههای به دست آمده از این پرسشنامه ها به کمک نرم افزار آماری SPSS21 و Smart PLS از طریق آزمون های آماری در دو سطح توصیفی (فراوانی، درصد، درصد انباشته، میانگین و انحراف معیار) و استنباطی( آزمون نا پارامتری کلموگروف اسمیرنف ، آزمون میانگین یک جامعه آماری، آزمون دو جمله ای یا آزمون نسبت و مدل معادلات ساختاری) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. همه فرضیه های پژوهشی مورد تایید قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان داد که فرضیه فرعی چهارم تاثیر رضایت بر وفاداری با ضریب مسیر 0/75 دارای بیشترین اهمیت است و فرضیه فرعی اول تاثیر ارزش بر رضایت با ضریب مسیر 0/37 دارای کمترین اهمیت می باشد.

کلیدواژه ها

ارزش ادارک شده، شهرت اخلاقی، رضایت، وفاداری، معادلات ساختاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.