کاهش موثر جریان نول و جریان های هارمونیکی توالی صفر با استفاده از ترانسفور ماتور زیگراگ در شبکه برق سه فاز جهار سیمه

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در مهندسی برق و علوم کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: COMCONF02_143
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 655
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدجواد حاجی زاده

ع تسو هیات علعی دانشگاه شهید چمران اهواز،

محمود جورابیان

عضو هیات علمی، دانشگاه شهید چمزان اهواز

مونا شایگان

کارشتاسی ارشد، شرکت توزیع نیروی برق اهواز

الهام سلامت نیا

کارشناسی ارشد، شرکت توزیع نیروی یارق اهواز.

چکیده

سیستم توزیع قدرت سه قاز چهار سیمه به طور گستردهای برای تهیه ولتاژ سطح پایین در ساختمان دقاتر، مجتمح حای تجاری امکانات تولید و سه استقاده می شود. یارهای متصل یه سیستم توزیع سه قاز چهار سیمه ممکن است تکقاز یا سه قاز باشند. بارهای غیرخطی و نامتعادل در شیکه توزیع قدرت سه قاز چهار سیمه یک جریان نولی قایل توجه را نتیجه میدهد. برای کاهش جریان نولی این سیستم سه قاز چهار سیمه یک ترانس قورماتور زیگزاگ پیشنهاد شده است. ترانس قورماتور زیگزاگ در سال های اخیر به دلیل مزیت خای عزینه کم، قابلیت اطمینان بالا وارتیاحظات مداری ساده برای کاهش جریان نولی و جریان جای حارمونیکی توالی حقر در سمت شبکه استقاده می شود. در این مقاله، یک تجزیه و تحلیل و همچنین شبیه سازی کامپیوتری برای ارزیابی عملکرد ترانس قورماتور زیگزاگ در شرایط ایدهآل و غیر ایدهآل انجام شده است. نتایج شبیہ۔ سازی نشان میدخد: (الف) ترانس قورماتور زیگزاگ می تواند به طور موثر جریان نول و حمچنین حارمونیک توالی صقر سیستم را در سمت شیکه و تحت ولتاژ متعادل کاحش دهد. (ب) تحت ولتاژ شبکه نامتعادل و یا ولتاژ شبکه دارای اغتشاش با خارمونیک توالی صقر پس از استقلاده از ترانس قورماتور زیگر اگر جریان نولی سمت شبکه بزرگتر می شود. (پ) قراردادن سلف در حدادی تولی سمت شبکه می تواند اضاقه بار جریان نول را که به خاطر نامتعادلی ولتاژ شبکه یا هارمونیک توالی صقر بوجود آمده کاهش دهد.

کلیدواژه ها

ترانسی زیگزاگ - جریان نوترالی - شبکه سه قاز چهار سیمه - شرایط اولیه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.