بررسی اثرات نسبت آب به سیمان مختلف بر مقاومت فشاری و کششی بتن حاوی خاک لتریت در شرایط دریایی خلیج چابهار

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مهندسی عمران با رویکرد تکنولوژی های نوین
  • کد COI اختصاصی: CEANT01_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 478
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نیکو داودی پاشا

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نور

سمیه مطلبی ورکانی

کارشناسی ارشد مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد آیت الله آملی

حمید شهرابادی

عضو هیات علمی گروه مهندسی عمران، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار

چکیده

لتریت خاک شدیداً هوازده ایی است که مواد با حلالیت بالا از آن خارج شده و خاک باقی مانده از کانی ها با حلالیت خیلی پایینمانند اکسید سیلیس و هیدروکسید آلومینیوم و اکسید آهن، غنی شده است. تمام انواع آن به علت دارا بودن اکسیدهای آهن، قرمزرنگ هستند. این خاک اغلب در مناطق استوایی گرم و مرطوب بین مدار راس السرطان و راس الجدی قرار گرفته اند.مشخصات فیزیکی و مکانیکی این خاک مانند رنگ، بافت و ساختار، به مشخصات پروفیل درجای آن، وابسته است. لتریت خوب،دارای مقاومت فشاری و برشی بالا، درصد جذب آب و انقباض حجمی کم است که در بخش بالایی پروفیل ها قرار دارد. بعضی ازمحققین از لتریت در پروژه های راه سازی و همچنین در ساخت آجرهای سازگار با محیط زیست برپایه تکنولوژی ژئوپلیمریزاسیوننیز استفاده کرده اند . درمجموع، در صنعت ساختمان هنوز تحقیقات دامنه داری روی آن صورت نگرفته است. لتریت می تواند بهعنوان جایگزینی مناسب برای سیمان در بتن مورد استفاده قرار گیرد. در این مقاله، خواص مکانیکی بتن با صفر و ده درصدجایگزینی لتریت به جای سیمان با نسبت های مختلف آب به مواد سیمانی 0.4 و 0.45 و 0.5 در محیط دریای عمان منطقه خلیجچابهار را مورد مطالعه قرار می دهیم. نهایتاً پس از بررسی نتایج این مطالعات، مشخص می شود که افزودن خاک لتریت در نسبتآب به مواد سیمانی 0.4 باعث افزایش کمی و کیفی بیشتر مشخصات مکانیکی بتن حاصل، در شرایط محیطی دریای عمان می گردد.

کلیدواژه ها

بتن پوزولانی، لاتریت، خواص مکانیکی، مقاومت فشاری، مقاومت کششی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.