مطالعه ی هاله های دگرسانی کانسار مس پورفیری آبدر و میدوک (کرمان) با استفاده از آنالیز مولفه های اصلی و ماشین بردار پشتیبان

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین مسابقه کنفرانس بین المللی جامع علوم مهندسی در ایران
  • کد COI اختصاصی: CCESI01_229
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 576
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پگاه جوادی شریف

سعید مجدی فر

چکیده

بسیاری از کانسارهای مس پورفیری شناخته شده در ایران روند NW-SE در کمربند آتشفشانی ایران مرکزی دارند. این منطقه در راستای تحقیقات سنجش از راه دور برای کشف چشم انداز های جدید کانی سازی مس پورفیری مورد توجه است، بخشی از کمربند آتشفشانی، از جمله میدوک و سرچشمه در مطالعه حاضر انتخاب شده است. دراین مقاله ، با استفاده از داده های سنجنده ی آستر توزیع مکانی مجموعه های دگرسان گرمابی بدست آمده و میزان قدرت روش های مختلف بررسی شده است نتایج نشان داد که ادغام تکنیک های پردازش تصویر دارای توانایی زیادی برای به دست آوردن اطلاعات جامع و قابل توجه در مراحل شناسایی اکتشاف مس پورفیری در مقیاس منطقه ای است. تلفیق یافته های زمین شناسی، کانی شناسی و دور سنجی نشان می دهد که روش آنالیز مولفه های اصلی به دلیل استفاده از مقادیر و بردار های ویژه در شناسایی مجموعه های دگرسانی منطقه قابلیت بالایی دارد.

کلیدواژه ها

مس پورفیری، دگرسانی گرمابی، آستر، ، آنالیز مولفه های اصلی، ماشین بردار پشتیبان

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.