سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: AUUM01_181
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 367
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی نیایشگاه مشترک ادیان ابراهیمی
چکیده مقاله:
انسان از بدو خلقتش به دنبال جایگاهی به عنوان ملجأ بوده است که تجلی خالق مطلق را در آن به نمایش بگذارد و با تأمین مکان های خاص ، حضور روح الهی را در آن مکان ها به صورت دائمی درآورد . در نظر تمامی جوامع ، معابد صورتی از عالم است که حرکت گذرای جهان را به سکون تبدیل می کند و زمان را به نقطه صفر باز می گرداند ؛ در عالم ، زمان بر مکان غالب است . در ساختمان معبد ، برعکس ، جایگاه زمان به مکان تغییر یافته است . اگر نیایشگاه ها را از نظر مرتبه و سلسله مراتب تقدسشان در نظر بگیریم ، برخی از آن ها نماد مقر الهی می باشند ، مانند خانه کعبه در مکه که مقدس ترین عبادتگاه و مکان مذهبی در اسلام می باشد . اما اکثر پرستشگاه ها محل رجوع می باشند . محلی برای فراغت از دغدغه های دنیای فانی و نزدیک شدن به روح هستی .آنچه مسلم است حس مکان حوزه تأثیری شگرف دارد . در این مقاله خواهیم کوشید به جایگاه نیایش ( به عنوان شکلی از رفتار دینی که هدف از آن ، جستن ارتباط با موجودیتی است که فرد نیایشگر او را به عنوان آفریدگار خود یا موجودی روحانی در نظر می گیرد . ) همچنین خود نیایشگاه ها در نزد پیروان ادیان مختلف و نیز لزوم طراحی یک نیایشگاه مشترک برای همه ادیان ابراهیمی بپردازیم چرا که منشأ پرستش همگی آن ها چیزی نیست جز ذات ربوبی پروردگار یکتا .
کلیدواژه ها:
نیایشگاه ، ادیان ابراهیمی ، وحدت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/544246/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صالحی، مریم السادات و فلامکی، محمدمنصور و لیتکوهی، ساناز،1394،طراحی نیایشگاه مشترک ادیان ابراهیمی،اولین کنفرانس سالانه پژوهش های معماری، شهرسازی و مدیریت شهری،یزد،،،https://civilica.com/doc/544246
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، صالحی، مریم السادات؛ محمدمنصور فلامکی و ساناز لیتکوهی)
برای بار دوم به بعد: (1394، صالحی؛ فلامکی و لیتکوهی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تبیین اصول معماری پایدار در مراکز فرهنگی نمونه موردی:فرهنگستان علوم کالیفرنیا رنزو پیانو 2008 میلادی سان فرانسیسکو آمریکا
- مدیریت بحران قبل و بعد از زلزله
- مقایسه فرایند بازسازی و اسکان پس از زلزله های سال 1999 (اردبیل) ایران (و کوجالی) ترکیه (ارائه راهکار برای بهبود بازسازی)
- طراحی مراکز فرهنگی مذهبی در ایران - طراحی مرکز اجتماع ادیان در شهر اصفهان با رویکرد مفهوم وحدت در اندیشه های مولانا
- عوامل موثر ایجاد خلاقیت در طراحی مدارس ابتدایی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تدوین راهكارهای بازآفرینی شهری مبتنی بر تاب آوری كالبدی، در بافت فرسوده منطقه یك شهر قزوین
- مقایسه تطبیقی از روند پیشرفت علم و فناوری ایران، ترکیه، مالزی و ژاپن
- بررسی انرژی های نو در راستای معماری و توسعه پایدار
- المان های طراحی در به كارگیری ساختمان های سبز
- مطالعه كیفی ساختمان های سبز و ارائه راهبردی به منظور استفاده از این دسته ساختمان ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.