استفاده از تکنولوژی پاپیتال در زمینه تامین انرژی ساختمان با رویکرد استفاده از انرژی های تجدید پذیر
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس سالانه پژوهش های معماری، شهرسازی و مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: AUUM01_014
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 548
نویسندگان
دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد مهندسی معماری،دانشگاه آزاد اسلامی واحد هریس،
پژوهشگر دکترای شهرسازی
چکیده
با توجه به مسائل بحران زیست محیطی ، بکار بردن مصالح و فناوری های نوین رویکرد خاصی به خود اختصاص داده است که یکی از مهمترین این فناوری ها بکار گیری انرژی خورشیدی با استفاده از فناوری های مختلف است. سلول خورشیدی یکی از عباراتی است که بسیار آن را می شنویم و همیشه به عنوان یکی از راه حل های تامین انرژی پاک در دنیای آینده و حتی دنیای امروزی روی آن تاکید می شود. تا زمانی هم که نور کافی در محیط باشد، آنها برای همیشه به کار خود ادامه می دهند. کشور ما با 300 روز آفتابی در سال ،پتانسیل استفاده از انرژی خورشیدی را داراست ولی اگر به تک تک شهر های مختلف کشور ها بپردازیم به این نتیجه خواهیم رسید که باید در کنار سیستم تامین انرژی خورشیدی ، سیستم های مکملی مانند باطری یا ژنراتور یا اتصال به برق شهری استفاده شود.ولی بحث اصلی در اینجاست که در مناطقی که روزهای آفتابی آن به مراتب کمتر است چه تدبیری اندیشیده شده است؟آیا در این مناطق می توان از انرژی تجدید پذیر خورشیدی استفاده بهینه کرد یا نه؟برای مثال شهر ارومیه با 242 روز آفتابی در سال ،شاید برای تامین انرژی از طریق انرژی خورشیدی کافی باشد ولی این موضوع منجربه نگرانی هایی از سوی مردم منطقه شده است که در نتیجه باعث استقبال کم از این نوع سیستم شده است. در این مقاله سعی شده است ،گستردگی سطح تکنولوژی های نو در زمینه معماری در راستای استفاده از انرژیهای پاک را به تصویر بکشیم و نیز سیستمی جدید را معرفی کنیم که انرژی لازم را تحت شرایط متفاوتی تامین می کند. در این سیستم تمامی جداره های یک بنا ، از اولین لحظات تابش نور خورشید تا آخرین لحظات شروع به تولید انرژی می کند. این مقاله با استفاده از روش بنیادی تهیه شده است و هدف آن بیان میزان اهمیت سیستم جدید پاپیتال خورشیدی برای تامین انرژی ساختمان با کاربری های متفاوت در عرصه انرژی های تجدید پذیر است.کلیدواژه ها
انرژی های تجدید پذیر ،پاپیتال خورشیدی،انرژی باد،روزهای آفتابی، انرژی خورشیدیمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.